lokacija: Apatin
objavljeno: 21.08.2017.

Konkurs za dodelu bespovratnih sredstava udruženjima građana sa teritorije APV

Društvo

Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam je raspisao konkurs za dodelu bespovratnih sredstava udruženjima građana sa teritorije AP Vojvodine za finansiranje projekata od značaja za razvoj turističkog potencijala AP Vojvodine u 2017. godini.

Cilj konkursa je podsticanje rada udruženja građana sa teritorije APV koja se bave unapređenjem turističke ponude APV kroz organizovanje turističko-privredne manifestacije od lokalnog, regionalnog i međunarodnog značaja, kao i učestovanjem na takvim manifestacijama, afirmacija manifestacionog turizma kao značajnog faktora razvoja turizma APV, unapređenje kvaliteta postojećih manifestacija i povećanje broja učesnika, povećanje ukupne turističke ponude kroz unapređenje manifestacionog turizma, promocija turističke ponude APV na manifestacijama od regionalnog i međunarodnog značaja.

Sredstva su namenjena za organizovanje manifestacije ili učešće na manifestaciji koja se održava/la u periodu od 01. januara do 30. novembra 2017.godine.

Pravo učešća na konkursu imaju udruženja građana sa sedištem na teritoriji APV, upisana u registar Agencije za privredne registre sa aktivnim statusom, koje svojim programima afirmišu i podstiču ciljeve konkursa.

Rok za podnošenje prijave je 04. septembar 2017.godine.

Dodatne informacije se mogu dobiti na sajtu www.spriv.vojvodina.gov.rs ili na telefon 021/456-790, svakog radnog dana od 10 do 14 sati.
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Šest osoba je povređeno kada je na benzinskoj pumpi na putu Kula-Vrbas prilikom punjenja plinske boce za domaćinstvo...

Nakon postavke Balans+ samouslužnih servisa za bicikle u gradovima širom Srbije, poput Beograda, Novog Sada i Kruševca, kompanija...

Kinološko društvo Sivac, u subotu, 22. juna, organizuje tradicionalnu izložbu pasa CAC Sivac 2019.  Različite rase pasa...

Četvrti Okružni susreti medicinskih sestara i vaspitača pod nazivom Horizontalna razmena u funkciji profesionalnog razvoja medicinskih sestara i...

Profesor Duško Obradović i odabrani učenici gimnazije Veljko Petrović iz Sombora, ljubitelji prirode i avanture svake godine otiskuju...

U Somboru je održan okrugli sto sa predstavnicima gradskih i seoskih mesnih zajednica sa teritorije Grada Sombora, a...