lokacija: Apatin
objavljeno: 04.11.2016.
Autor: Jelena

Još jedno finale za našeg sugrađanina Milana Zulića - glasajte za njegov dizajn i osvojite nagradu

Društvo

Apatinac Milan Zulić postao je finalista na CarpetVista dizajn konkursu u Malmöu u Švedskoj.

Žiri ne može da odluči, pa je pozvao publiku na glasanje koje traje do 11.novembra. Svi naši čitaoci koji cene Zulićev rad i talenat, mogu da ga podrže na veoma jednostavan način.  Uđe se na sledeći  link: https://www.carpetvista.com/design-competition/show/52120/115192 ,klikne se na "Vote" a zatim se na desnoj strani upiše mail adresa i onda klik na "Place vote".

Svako ko glasa ima priliku za osvajanje jednog od dizajn rešenja za koje je glasao, a u pitanju je poznata švedska dizajnerska marka tepiha CarpetVista koja je  raspisala međunarodni konkurs za najbolji dizajn. To znači da će neko, ukoliko je glasao zav ovog Apatinca i on pobedi,  moći da dobije tepih sa Zulićevim dizajn rešenjem. Konkurencija je jaka i svaki glas je dobrodošao.
 

Podsetićemo se da je Zulić  izuzetno aktivan i plodan multimedijalni umetnik iz oblasti slikarstva, skulpture, fotografije, videa i proširenih medija. Član je ULUS-a (Udruženje likovnih umetnika Srbije) i SULUV-a (Savez udruženja likovnih umetnika Vojvodine). Priredio je preko 150 kolektivnih i 30 samostalnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Njegove radove videla je publika Novog Sada, Beograda, Skoplja, Atine, Podgorice, Rijeke, Zagreba, Ljubljane, Maribora, Pirana, Napulja, Trsta, Sofije, Barselone, St. Peterburga, Marselja, Ciriha, Buenos Ajresa, Santa Fea, Varšave, Šilonga, Sao Paula.
Više puta je nagradjivan za crtež, dizajn, fotografiju i video.
O njegovom radu možete se informisati na sajtu: www.milanzulic.com
 

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Manifestacija Lička olimpijada, šesta po redu, ove godine će se održati u subotu, 6. jula, sa početkom od...

Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Sombor organizuje dve obuke pod nazivom Put do uspešnog preduzetnika.   

Predsednica Opštine Odžaci je raspisala Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na...

Prezentacija projekta Glas mladih u Opštini Apatin održaće se sutra, 26. juna, u 11 časova, u prostorijama Centra...

Opština Odžaci obezbedila je školske torbe za sve buduće đake prvake sa teritorije lokalne samouprave. Iz Opštine obaveštavaju...

Prvi izbor za Mis Zapadnobačkog okruga održan je juče u sali Cristal Lux u Somboru. Izbor je organizovala...