lokacija: Apatin
objavljeno: 12.12.2017.
Autor: Jelena

Foto konkurs za osnovce - dostavljanje radova do petka

Društvo

Udruženje građana ,,Eko tim'' iz Apatina raspisalo je foto konkurs za učenike osnovnih škola pod nazivom ,,Ulepšaj svoje snove, priroda te zove''.
 
Na foto konkursu postaje dve kategorije koje se nagrađuju, fotografija i crtež, a tema je priroda, biljke, životinje, boravak u prirodi, logorovanje, ekološke inovacije, reciklaža, nekad i sad, lov, ribolov i slične aktivnosti koje su povezane sa prirodom.
 
Od Nikole Orelja, predsednika UG ,,Eko tim'' Apatin, saznajemo da će u odnosu na postavljene kriterijume žiri odabrati tri najbolje fotografije i tri najbolja crteža, a koji će biti nagrađeni na sledeći način:
 
1. mesto - Besplatno petodnevno učešće na Sportsko edukativnom kampu ,,Zov prirode'' 2018.
2. mesto - Knjiga, priručnik za kampovanje.
3. mesto - Majica Sportsko edukativnog kampa ,,Zov prirode'' u veličini kandidata.
 
- Poslali smo dopise o konkursu svim osnovnim školama u Vojvodini, Beogradu i okolini Beograda. Odziv je već iznenađujuće velik i žiriju neće biti ni malo lako. Rok za dostavljanje fotografija i crteža je 15. decembar, a svi radovi se mogu dostaviti na adresu udruženja, Petefi Šandora 41a, 25.260 Apatin ili putem mail-a, [email protected], rekao je Orelj za 025info.
 

Iz UG ,,Eko tim'' ističu da je primarni cilj ovog takmičenja približavanje dece prirodi, kao i upoznavanje sa njenim dobrima i dodaju da je ovo jedan od načina da podsete javnost da prirodne vrednosti još uvek postoje i da ih treba širiti u našem društvu.

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Manifestacija Lička olimpijada, koja se tradicionalno održava u Apatinu poslednjeg vikenda u junu, pomerena je za subotu, 6. jul.  

Nastupom kod česme u Apatinu, Ena, Zorana i Jelena još jednom su pozvale sve meštane da ih podrže...

Predsednik Opštine Kula Damjan Miljanić primio je danas Jovana Reljića, komandira Policijske ispostave Kula, koji je dobio priznanje...

Povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova u Gradskoj kući su dodeljene nagrade najzaslužnijim policajcima u Policijskoj upravi Sombor. Gradonačelnica...

Na sednici Gradskog  veća Sombora, kojom je predsedavala gradonačelnica Dušanka Golubović, a na kojoj su razmatrane 23. tačke...

Zlatna bućka Apatina, održaće se u nedelju, 7. jula, u okviru 56. Apatinskih ribarskih večeri.