lokacija: Apatin
objavljeno: 20.04.2016.

SNS skup u Apatinu: ODMORITE SE ZASLUŽILI SMO!

Politika

OO SNS u Apatinu organizuje skup večeras u 18 sati ispred Maksija, kod gradske česme. Pozivaju građane da im se pridruže "kako bi još jednom jasno i glasno poručili trenutnoj opštinskoj vlasti da je krajnje vreme za promene".

 

- Većina rukovodilaca opštine je ujedno i penzionisana, ali im to nije dovoljno da oslobode svoja mesta novim, mladim ljudima punim energije i znanja da našu opštinu pokrenu napred. Na nama je da se okupimo u velikom broju, da prošetamo do zgrade opštine, da ih podsetimo da naše vreme dolazi i da Apatin kreće napred! - navodi se u saopštenju. 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Posle kraće i teške bolesti danas je u pedeset i šestoj godini preminuo je primarijus dr Zoran Parčetić,...

Umesto Milene Antić, koja je iz ličnih razloga podnela ostavku, na 23. sednici Skupštine opštine Odžaci, odbornici su tajnim glasanjem...

Obeležavanju jubileja - Deset godina od pružanja usluga socijalne zaštite – Pomoć u kući za odrasla i starija lica i...

Napadi na porodicu Vučić, koji se inteziviraju nakon, sada je već i njima jasno, potpunog fijaska vezanog za pokušaj rušenja...

Porodica je stub na kom se temelji svaki čovek i suština postojanja svakog pojedinca. Porodica je dar od Boga i...

30. sednica Skupštine opštine Apatin zakazana je za 25. april 2019. godine sa početkom u 10 časova u...