lokacija: Apatin
objavljeno: 08.03.2016.

SDS, SPO i LDP prikupljaju potpise za izbornu listu

Politika

Nakon što su potpisali sporazum o zajedničkom izlasku na izbore, SDS, SPO i LDP danas od 15 sati prikupljaju potpise za izbornu listu u kancelariji SDS. Ona će biti skraćena, pa je potrebno minimum 300 potpisa da bi izašli na izbore.

Najavili su da će njihova kampanja biti drugačija. Kako kažu, spoj mladosti i iskustva namerava da se bori sa problemima nezaposlenosti, korupcije, komunalnim problemima. 

Nosilac izborne liste biće predstavnik SDS-a, dok će visoke pozicije zauzeti i predstavicni druge dve stranke.  Zvanični naziv liste biće SDS Boris Tadić SPO LDP.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Posle kraće i teške bolesti danas je u pedeset i šestoj godini preminuo je primarijus dr Zoran Parčetić,...

Umesto Milene Antić, koja je iz ličnih razloga podnela ostavku, na 23. sednici Skupštine opštine Odžaci, odbornici su tajnim glasanjem...

Obeležavanju jubileja - Deset godina od pružanja usluga socijalne zaštite – Pomoć u kući za odrasla i starija lica i...

Napadi na porodicu Vučić, koji se inteziviraju nakon, sada je već i njima jasno, potpunog fijaska vezanog za pokušaj rušenja...

Porodica je stub na kom se temelji svaki čovek i suština postojanja svakog pojedinca. Porodica je dar od Boga i...

30. sednica Skupštine opštine Apatin zakazana je za 25. april 2019. godine sa početkom u 10 časova u...