lokacija: Apatin
objavljeno: 06.08.2017.

SAOPŠTENJE OO SNS: APSOLUTNA POBEDA LISTA ZA NAPREDNI APATIN, PRIGREVICU I SONTU

Politika

Na prvim izborima koji su se održali na teritoriji opštine Apatin po većinskom sistemu glasanja, liste koje je podržao OO SNS Apatin na izborima za Savete Mesnih zajednica ostvarile su apsolutnu pobedu porazivši sve protivkandidate u Apatinu, Prigrevici i Sonti.
Na osnovu još jedne istorijske pobede liste koju je podržao OO SNS Apatin, budući sazivi Mesnih zajednica će izgledati u sledećim sastavima: Apatin, Prigrevicu i Sontu predstavljaće svih 11, odnosno 9 kandidata koje su predložile liste za Napredne Apatin, Prigrevicu i Sontu. Protivkandidati u ovim mesnim zajednicama nisu osvojili dovoljan broj glasova niti za jednog člana MZ. MZ Svilojevo, Kupusinu i Romsko naselje predstavljaće kandidati sa lista Zajedno za Svilojevo, GG „Za Kupusinu, za naše selo“ i GG „Za bolje romsko naselje“.
OO SNS Apatin se zahvaljuje svim članovima i simpatizerima stranke koji su na bilo koji način pomogli da se u opštini Apatin ostvari još jedan istorijski rezultat i ubedljiva pobeda.
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Posle kraće i teške bolesti danas je u pedeset i šestoj godini preminuo je primarijus dr Zoran Parčetić,...

Umesto Milene Antić, koja je iz ličnih razloga podnela ostavku, na 23. sednici Skupštine opštine Odžaci, odbornici su tajnim glasanjem...

Obeležavanju jubileja - Deset godina od pružanja usluga socijalne zaštite – Pomoć u kući za odrasla i starija lica i...

Napadi na porodicu Vučić, koji se inteziviraju nakon, sada je već i njima jasno, potpunog fijaska vezanog za pokušaj rušenja...

Porodica je stub na kom se temelji svaki čovek i suština postojanja svakog pojedinca. Porodica je dar od Boga i...

30. sednica Skupštine opštine Apatin zakazana je za 25. april 2019. godine sa početkom u 10 časova u...