lokacija: Apatin
objavljeno: 06.08.2017.
Autor: Jelena

Opština Apatin bira članove Saveta MZ

Politika

U sedam sati jutros otvoreno je ukupno 14 biračkih mesta na teritoriji opštine Apatin.  Po većinskom sistemu glasanja, biraju se članovi Saveta Mesnih zajednica apatinske opštine. U pitanju su Mesne zajednice Apatin, Romsko naselje, Prigrevica, Sonta, Svilojevo i Kupusina. Kako saznajemo, neregularnosti nema, a 025info televizija obišla je nekoliko lokacija na kojima se glasa.


 

Na biračkom mestu broj 1 (Agroglobe) u Apatinu upisano je ukupno 2.549 glasača. Od toga, do 9 sati izašlo ih je ukupno 100. Ovo biračko mesto otvoreno je na vreme, neregularnosti nema.


 

Na biračkom mestu broj 2 (vrtić u Ognjena Price) u Apatinu razgovarali smo sa predsednikom ovog mesta, Đokom Koraćem.

U Prigrevici smo obišli biračko mesto broj 10 (MZ Prigrevica) i saznali da je od ukupno 859 upisanih birača do deset sati glasalo 136 glasača.

Na biračkom mestu broj 11 (OŠ ,,Mladost'') u Prigrevici podatke nam je dala predsednica ovog mesta, Mira Puača.

U Tehničkoj školi sa domom učenika u Apatinu ukupno je upisano 2.816 birača. U pitanju je glasačko mesto broj 4, a do 11 sati, na tom mestu je glasalo ukupno 230 Apatinaca. I ovde je, kako kažu, , biračko mesto otvoreno na vreme, sve teče regularno i nadaju se da će tako ostati do kraja dana.


Podsećamo, sva biračka mesta su otvorena do 20 sati.
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Posle kraće i teške bolesti danas je u pedeset i šestoj godini preminuo je primarijus dr Zoran Parčetić,...

Umesto Milene Antić, koja je iz ličnih razloga podnela ostavku, na 23. sednici Skupštine opštine Odžaci, odbornici su tajnim glasanjem...

Obeležavanju jubileja - Deset godina od pružanja usluga socijalne zaštite – Pomoć u kući za odrasla i starija lica i...

Napadi na porodicu Vučić, koji se inteziviraju nakon, sada je već i njima jasno, potpunog fijaska vezanog za pokušaj rušenja...

Porodica je stub na kom se temelji svaki čovek i suština postojanja svakog pojedinca. Porodica je dar od Boga i...

30. sednica Skupštine opštine Apatin zakazana je za 25. april 2019. godine sa početkom u 10 časova u...