lokacija: Apatin
objavljeno: 04.04.2016.

OO SNS: predstavljanje programa za turizam na šetalištu kraj Dunava

Politika

Nakon što je stručnoj javnosti prezentovan Program za razvoj turizma opštine Apatin, u nedelju 03. aprila je, uz podršku Unije mladih, predstavljen i svim zainteresovanim građanima koji su tog popodneva šetali Dunavom.

Akcija je osmišljena tako da je građanima putem informativnog panoa predstavljeno pet osnovnih ciljeva koje će OO SNS Apatin sprovesti kako bi poboljšao stanje u lokalnom turizmu.

Kroz razgovor sa građanima na isti pano uvrštene su i njihove ideje, koje će Savet svakako razmotriti i u skladu sa planovima uneti u program, navodi se u saopštenju OO SNS.

Paralelno sa ozbiljnim temama i problemima o kojima se razgovarali sa prolaznicima, održavao se i kratki kviz zabavnog karaktera gde su prolaznici imali priliku da osvoje simbolične nagrade (suvenire Apatina) odgovarajući na pitanja vezana za apatinske turističke atrakcije i  manifestacije.

Ceo događaj imao je i muzičku podršku sa dva di-džeja, koji su doprinosili atmosferi svojim nastupom. Za sam kraj programa, kada je sunce zašlo za Dunav, učesnici akcije pustili su lampione želja u nadi da za Apatin dolazi neko bolje vreme, stoji u saopštenju. 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Hrvatski državljani u Srbiji moći će u nedelju u prostorijama Konzularnog ureda Ambasade Hrvatske u Beogradu i Generalnog...

Posle kraće i teške bolesti danas je u pedeset i šestoj godini preminuo je primarijus dr Zoran Parčetić,...

Umesto Milene Antić, koja je iz ličnih razloga podnela ostavku, na 23. sednici Skupštine opštine Odžaci, odbornici su tajnim glasanjem...

Obeležavanju jubileja - Deset godina od pružanja usluga socijalne zaštite – Pomoć u kući za odrasla i starija lica i...

Napadi na porodicu Vučić, koji se inteziviraju nakon, sada je već i njima jasno, potpunog fijaska vezanog za pokušaj rušenja...

Porodica je stub na kom se temelji svaki čovek i suština postojanja svakog pojedinca. Porodica je dar od Boga i...