lokacija: Kula
objavljeno: 18.12.2018.

OO SNS Kula: Istorijska pobeda na lokalnim izborima u opštini Kula

Politika

,,Od samog osnivanja, podrška građana koju dobija Srpska napredna stranka raste iz godine u godinu u celoj Srbiji, a izbori koji su održani u nedelju u četiri opštine u Srbije, još jednom su posvedočili ove tvrdnje.

Kulska opština je bila jedna od te četiri opštine, a rezultati koji su ostvareni premašili su mnoga očekivanja. Pre samo dve i po godine, Srpsku naprednu stranku je podržavalo oko 8.500 građana što je u tom trenutku bilo 41,57%. Poverenje koje je tada dobila SNS, valjalo je i opravdati, te je svaka godina donosila nove izazove i nove poduhvate.
 
Formirana je industrijska zona, rekonstruisane su škole, Domovi kulture, Dom zdravlja, a ono što građani najviše cene, otvorena su mnoga radna mesta. Prilika da građani kažu šta misle o svemu tome bila je u nedelju 16.12.2018. godine, kada je podrška Srpskoj naprednoj stranci porasla za neverovatnih 2.000 glasača, odnosno celih 20%. Srpsku naprednu stranku je juče podržalo preko 10.500 građana opštine Kula, odnosno 61,78%.
 
Ono što se dugo nije videlo na političkoj sceni u Srbiji je jedinstvo i stabilnost, a poslednjih godina smo svedoci upravo toga zahvaljujući Srpskoj naprednoj stranci. Stabilnost i jedinstvo su najbolji pokazatelj budućim investitorima da je Srbija pogodno mesto za ulaganje, a takva slika podiže ugled naše zemlje ne samo u regionu, već u čitavoj Evropi i svetu.'' - stoji u saopštenju Srpske napredne stranke.
 
Izvor: OO SNS Kula
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Hrvatski državljani u Srbiji moći će u nedelju u prostorijama Konzularnog ureda Ambasade Hrvatske u Beogradu i Generalnog...

Posle kraće i teške bolesti danas je u pedeset i šestoj godini preminuo je primarijus dr Zoran Parčetić,...

Umesto Milene Antić, koja je iz ličnih razloga podnela ostavku, na 23. sednici Skupštine opštine Odžaci, odbornici su tajnim glasanjem...

Obeležavanju jubileja - Deset godina od pružanja usluga socijalne zaštite – Pomoć u kući za odrasla i starija lica i...

Napadi na porodicu Vučić, koji se inteziviraju nakon, sada je već i njima jasno, potpunog fijaska vezanog za pokušaj rušenja...

Porodica je stub na kom se temelji svaki čovek i suština postojanja svakog pojedinca. Porodica je dar od Boga i...