lokacija: Odžaci
objavljeno: 03.03.2017.

Odžaci: Izborna komisija proglasila listu Srpske napredne stranke

Politika

Izborna komisija opštine Odžaci je na sednici koja je održana 1. marta proglasila izbornu listu Aleksandar Vučić – brže, jače, bolje koju je podnela koalicija na čelu sa Srpskom naprednom strankom.

Lista SNS ja proglašena kao prva, što znači da će biti pod rednim brojem jedan na glasačkom listiću za lokalne izbore zakazane za 23. april.

Na istoj sednici Izborna komisija je donela rokovnik za vršenje radnji u postupku sprovođenja izbora za odbornike Skupštine opštine Odžaci, kao i rešenje o određivanju biračkih mesta.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Posle kraće i teške bolesti danas je u pedeset i šestoj godini preminuo je primarijus dr Zoran Parčetić,...

Umesto Milene Antić, koja je iz ličnih razloga podnela ostavku, na 23. sednici Skupštine opštine Odžaci, odbornici su tajnim glasanjem...

Obeležavanju jubileja - Deset godina od pružanja usluga socijalne zaštite – Pomoć u kući za odrasla i starija lica i...

Napadi na porodicu Vučić, koji se inteziviraju nakon, sada je već i njima jasno, potpunog fijaska vezanog za pokušaj rušenja...

Porodica je stub na kom se temelji svaki čovek i suština postojanja svakog pojedinca. Porodica je dar od Boga i...

30. sednica Skupštine opštine Apatin zakazana je za 25. april 2019. godine sa početkom u 10 časova u...