lokacija: Apatin
objavljeno: 21.04.2016.

Miting OO SNS Apatin: Vreme je za promene!

Politika

Srpska napredna stranka održala je opozicioni miting pod nazivom "Odmorite se, zaslužili smo", koji je okupio veliki broj građana u protestnoj šetnji. Stanovnici iz svih mesta u opštini okupili su se na platou ispred Maksija, odakle su krenuli ka zgradi Opštine, predvođeni Radivojem Sekulićem, nosiocem SNS liste u Apatinu i kandidatima za odbornike. 

Sekulić se zahvalio na velikoj podršci i rekao da je jasno da je došlo vreme za promene. Istakao je da skup ima za cilj da pošalje jasnu političku poruku onima koji su svu snagu i energiju usmerili ka negativnoj kampanji o Srpskoj naprednoj stranci. 

- Naša kampanja zasnovana je na tome da ukazujemo građanima na ono što smo uradili do sada, kao i da im predstavimo plan za budućnost koji već imamo – poručio je Sekulić. Rekao je da su podršku tome dobili od potpredsednika SNS Nebojše Stefanovića i Igora Mirovića, pomoćnika ministra poljoprivrede Dragana Mirkovića, savetnika premijera Dragana Glamočića, prijatelja odbora potpredsednika Izvršnog odbora SNS Damira Zobenice, Damira Šćekića, Nine Mitrić, Milana Stevanović, koji su bili u poseti Apatinu. 

Kandidat za predsednika opštine, Radivoj Sekulić, rekao je i da OO SNS Apatin ovim skupom želi da pokaže da na svojim leđima može da iznese predstojeće izbore. Dodao je da će im najveća pomoć u tome biti podrška građana, koji su svesni da mora da dođe do promene.  

Poručio je da je OO SNS Apatin ekipa koja non stop radi, zajedno sa kolegama iz Zapadnobačkog okruga. Tvrdi da se jedino trudom i radom, koji pokazuje Aleksandar Vučić, može krenuti pravim putem. Veruje da će se na tom putu naći i Vojvodina i Apatin.

Šetnja centrom grada do zgrade Opštine:

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Hrvatski državljani u Srbiji moći će u nedelju u prostorijama Konzularnog ureda Ambasade Hrvatske u Beogradu i Generalnog...

Posle kraće i teške bolesti danas je u pedeset i šestoj godini preminuo je primarijus dr Zoran Parčetić,...

Umesto Milene Antić, koja je iz ličnih razloga podnela ostavku, na 23. sednici Skupštine opštine Odžaci, odbornici su tajnim glasanjem...

Obeležavanju jubileja - Deset godina od pružanja usluga socijalne zaštite – Pomoć u kući za odrasla i starija lica i...

Napadi na porodicu Vučić, koji se inteziviraju nakon, sada je već i njima jasno, potpunog fijaska vezanog za pokušaj rušenja...

Porodica je stub na kom se temelji svaki čovek i suština postojanja svakog pojedinca. Porodica je dar od Boga i...