lokacija: Apatin
objavljeno: 24.04.2016.

Izbori 2016 - završeno glasanje

Politika

Glasanje za lokalne, pokrajinske i republičke odbornike završeno je u 20 sati. Danas je na biračkom mestu broj 11 u kulturno umetničkom društvu "Dunav" 10:15 sa suprugom glasao i nosilac SNS liste Radivoj Sekulić.

Na biračkom mestu broj 10, u osnovnoj školi "Žarko Zrenjanin" u ulici Srpskih vladara 25 glasao je  Milan Dražić, nosilac liste "Milan Dražić – Vi znate zašto Milan Dražić".

U Apatinu je pravo glasa imalo 26.377 birača na 29 mesta. Prema informacijama iz Cesida u Srbiji je na glasanje izašlo 52.9 odsto birača. U opštini Apatin je nakon 17 sati izašlo 48,24 odsto birača.

Od 21 sat na našoj televiziji očekuje vas analiza izbornog dana sa Milovanom Balabanom i gostima. 

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Posle kraće i teške bolesti danas je u pedeset i šestoj godini preminuo je primarijus dr Zoran Parčetić,...

Umesto Milene Antić, koja je iz ličnih razloga podnela ostavku, na 23. sednici Skupštine opštine Odžaci, odbornici su tajnim glasanjem...

Obeležavanju jubileja - Deset godina od pružanja usluga socijalne zaštite – Pomoć u kući za odrasla i starija lica i...

Napadi na porodicu Vučić, koji se inteziviraju nakon, sada je već i njima jasno, potpunog fijaska vezanog za pokušaj rušenja...

Porodica je stub na kom se temelji svaki čovek i suština postojanja svakog pojedinca. Porodica je dar od Boga i...

30. sednica Skupštine opštine Apatin zakazana je za 25. april 2019. godine sa početkom u 10 časova u...