lokacija: Apatin
objavljeno: 24.04.2016.

Izbori 2016 - velika izlaznost u Apatinu

Politika

Na biračkom mestu broj 11 u kulturno umetničkom društvu "Dunav" izašlo je oko 20% birača. Osim neprijatnosti za ekipu naše televizije, drugih problema za sada nema. 

Ovde je u 10:15 sa surpugom glasao i nosilac SNS liste Radivoj Sekulić.

Sve protiče u najboljem redu i na biračkom mestu broj 10, u osnovnoj školi "Žarko Zrenjanin" u ulici Srpskih vladara 25. 

Ovde je u 8 ujutro glasao Milan Dražić, nosilac liste "Milan Dražić – Vi znate zašto Milan Dražić".

Do 9 sati je prema izveštaju CESID - a glasalo 5,2 odsto građana. Najviše glasača izašlo je na birališta u Vojvodini (6,6 odsto), u centralnoj Srbiji glasalo je 5,1 odsto građana sa pravom glasa.  

U Apatinu je, prema podacima RTV do 10 sati na izbore izašlo 11,51 odsto birača, a prema podacima koje je objavila Opštinska izborna komisija , 11,91% ili  3142 glasača.

Prema podacima RIK izlaznost do 10 sati na parlamentarnim izborima iznosi 8,85 odsto.U centralnoj Srbiji glasalo 8,50 odsto birača, u Vojvodini 9,82.

U Vojvodini je na pokrajinskim izborima do 10 sati glasalo 12,22 odsto birača, rečeno je novinarima u Pokrajinskoj izbornoj komisiji (PIK) u Novom Sadu. 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Posle kraće i teške bolesti danas je u pedeset i šestoj godini preminuo je primarijus dr Zoran Parčetić,...

Umesto Milene Antić, koja je iz ličnih razloga podnela ostavku, na 23. sednici Skupštine opštine Odžaci, odbornici su tajnim glasanjem...

Obeležavanju jubileja - Deset godina od pružanja usluga socijalne zaštite – Pomoć u kući za odrasla i starija lica i...

Napadi na porodicu Vučić, koji se inteziviraju nakon, sada je već i njima jasno, potpunog fijaska vezanog za pokušaj rušenja...

Porodica je stub na kom se temelji svaki čovek i suština postojanja svakog pojedinca. Porodica je dar od Boga i...

30. sednica Skupštine opštine Apatin zakazana je za 25. april 2019. godine sa početkom u 10 časova u...