lokacija: Apatin
objavljeno: 17.03.2014.
Autor: Ilija

Izbori 2014 - Rezultati izbora po biračkim mestma u Apatinu

Politika

Prema konačnim rezultatima nakon obrađenog ukupnog broja 14399 glasova, sumirani su rezultati po biračkim mestima u Apatinu:

 

SNS u Apatinu beleži značajno veću podršku u odnosu na prošle izbore te su dobili ukupno 6374 glasa, a sledeći je SPS sa 3503 glasa. Zanimljivo je da NDS ima 748 glasova dok njihove bivše stranačke kolege iz DS imaju samo 495 glasova.

Takav izborni rezultat mogao bi na sledećim izborima značajno promeniti situaciju u odnosu na izbore 2012 godine. Mislite li da će to uticati na odnose među koalicionim partnerima koji se trenutno nalaze u lokalnoj vlasti?

Podsećamo i da je OO SNS Apatin obećao da će nakon završetka izbora ukloniti sve plakate. Da li mislite da će ovo obećanje biti ispunjeno?

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Hrvatski državljani u Srbiji moći će u nedelju u prostorijama Konzularnog ureda Ambasade Hrvatske u Beogradu i Generalnog...

Posle kraće i teške bolesti danas je u pedeset i šestoj godini preminuo je primarijus dr Zoran Parčetić,...

Umesto Milene Antić, koja je iz ličnih razloga podnela ostavku, na 23. sednici Skupštine opštine Odžaci, odbornici su tajnim glasanjem...

Obeležavanju jubileja - Deset godina od pružanja usluga socijalne zaštite – Pomoć u kući za odrasla i starija lica i...

Napadi na porodicu Vučić, koji se inteziviraju nakon, sada je već i njima jasno, potpunog fijaska vezanog za pokušaj rušenja...

Porodica je stub na kom se temelji svaki čovek i suština postojanja svakog pojedinca. Porodica je dar od Boga i...