lokacija: Apatin
objavljeno: 25.03.2016.

Igor Mirović posetio Sontu i Apatin

Politika

Opštinski odbor SNS  Apatin ugostio je potpredsednika ove stranke, Igora Mirovića. On je prvo posetio poljoprivrednika Dejana Stojakovića u Sonti, gde su razgovarali o problemima sa kojima se suočavaju zemljoradnici. Potom se sa kandidatom za predsednika opštine Radivojem Sekulićem i poverenikom OO SNS Apatin Ilijom Bursaćem zaputio u Apatin. Obišao je akciju Unije mladih i Unije penzionera, u centru Apatina, a zatim razgovarao sa građanima.

Rekao je da je Srbija sada stabilna zemlja, a da su pre osnivanja SNS vladali anarhija i haos. Dodao je da su izbori prilika da se nastavi sa pobedničkim programom, koji je pun istine i koji će nastaviti da donosi rezultate. 

Preneo je građanima da na Apatin računa i Novi Sad i Beograd, ali da će isto tako i Apatin moći da očekuje podršku. Objasnio je da su potrebni konkretni projekti, a posebno u poljoprivredi, koja mora od šanse da postane izvor prihoda. Ovome je posvećen i OO SNS Apatin, čiji je kandidat rekao da pripreme za izbore traju već godinu dana, da je utvrđeno šta nije dobro i šta nedostaje, te da će se posvetiti promenama.

Igor Mirović je dodao i da je cilj jedinstvo, odnosno da programi budu usklađeni na sva tri nivoa. Akvenat je na investicijama, novim radnim mestima i tome da mladi ostanu u Srbiji. Smatra da je vreme da se loše dugogodišnje vlasti zamene i u pokrajini i u Apatinu.

Predstavnici SNS pozvali su građane da na izborima pokažu zajedništvo i da urade, kako su rekli,  ono najbolje za svoju zemlju – da glasaju za nešto novo. Uz poruku da bi 24. aprila trebalo da budemo dostojni politike koja će u naredne četiri godine doneti rezultate, pozvali su da se izađe na glasanje. 

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Hrvatski državljani u Srbiji moći će u nedelju u prostorijama Konzularnog ureda Ambasade Hrvatske u Beogradu i Generalnog...

Posle kraće i teške bolesti danas je u pedeset i šestoj godini preminuo je primarijus dr Zoran Parčetić,...

Umesto Milene Antić, koja je iz ličnih razloga podnela ostavku, na 23. sednici Skupštine opštine Odžaci, odbornici su tajnim glasanjem...

Obeležavanju jubileja - Deset godina od pružanja usluga socijalne zaštite – Pomoć u kući za odrasla i starija lica i...

Napadi na porodicu Vučić, koji se inteziviraju nakon, sada je već i njima jasno, potpunog fijaska vezanog za pokušaj rušenja...

Porodica je stub na kom se temelji svaki čovek i suština postojanja svakog pojedinca. Porodica je dar od Boga i...