lokacija: Sombor
objavljeno: 01.02.2016.

Apsolutna pobeda SNS u Kljajićevu!

Politika

U izbornoj trci za svih 11 članova Saveta pobedili su kandidati SNS sa liste "Za napredno Kljajićevo", dok DS i SPO čiji su članovi imali većinu u prethodnom sazivu tog tela, nisu osvojili ni jedno mesto.

Najveći broj glasova (1359) birači su dali Vladimiru Basari, a Novi Savet, pored njega, činiće još Nikola Žiža (1158), Nada Mandić (1118), Mile Bulat (1084), Đuro Vuković (1083), Slobodan Ivošević (1054), Žaklina Peleš (1029), Slavica Vukičević (981), Zoran Kovačević (975), Bogdan Jančić (962), te Marko Maksimović sa 897 glasova.

Najbliži izabranima bio je kandidat GG „Alternativa”, Dragan Nikodijević sa 533 glasa. 

Kako je saopšteno iz Izborne komisije na izborne radnje u Kljajićevu nije upućena ni jedna primedba. Glasalo je ukupno 59 odsto upisanih birača.

Zanimljivo je da na predhodnim izborima, održanim 2012. godine, naprednjaci nisu osvojili nijedno mesto u Savetu MZ Kljajićevo, kada je SPO dobio 5, SPS 3, DS 2, a DSS jedno mesto.

(http://informer.rs/) 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Posle kraće i teške bolesti danas je u pedeset i šestoj godini preminuo je primarijus dr Zoran Parčetić,...

Umesto Milene Antić, koja je iz ličnih razloga podnela ostavku, na 23. sednici Skupštine opštine Odžaci, odbornici su tajnim glasanjem...

Obeležavanju jubileja - Deset godina od pružanja usluga socijalne zaštite – Pomoć u kući za odrasla i starija lica i...

Napadi na porodicu Vučić, koji se inteziviraju nakon, sada je već i njima jasno, potpunog fijaska vezanog za pokušaj rušenja...

Porodica je stub na kom se temelji svaki čovek i suština postojanja svakog pojedinca. Porodica je dar od Boga i...

30. sednica Skupštine opštine Apatin zakazana je za 25. april 2019. godine sa početkom u 10 časova u...