lokacija: Sombor
objavljeno: 03.12.2016.

Festival fudbala za najmlađe održan u Somboru

Sport

Na osnovu programa Moja škola-moj klub, u Gradskoj hali Mostonga u Somboru održan je Festival fudbala u kojem je učestvovalo 75 učenika iz ŠOSO sa domom Vuka Karadžić sa nastavnikom Boškom Lugumerskim i Dejanom Zekićem, OŠ Bratstvo jedinstvo iz Sombora sa nastavnikom Goranom Đuričićem, OŠ 22. oktobar iz Bačkog Monoštora sa nastavnikom Damirom Šimunovim, OŠ Branko Radičević iz Stapara sa nastavnikom Miroslavom Tripunovićem i OŠ Laza Kostić iz Gakova sa nastavnikom Nemanjom Žigićem.

Program rada se sastojao iz 5 stanica: Igra na dva gola, hokej, koordinacija i štafetne igre, tehnika vođenja lopte i driblinzi i šut na gol.

Festival fudbala je zvanično otvorila Antonija Nađ Kosanović, članica gradskog veća grada Sombora. Festivalom su rukovodili trener Aleksandar Knežević, profesor Radovan Rašković i Ilija Lalić ispred Sportskog saveza grada Sombora.

Događaj je protekao u izvanrednoj sportskoj atmosferi i na inicijativu samih učenika održan je mini turnir na kojem je prvo mesto ostvojila OŠ Branko Radičević iz Stapara.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Mladi apatinski atletičari predvođeni Milicom Zanze, prošlog vikenda nastupali su na Finalnom regionalnom takmičenju u mini višeboju koje...

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, obišao je juče, u Banji Junaković, u Apatinu, radionicu za...

Mladi fudbaleri Olimpika iz Apatina proteklog vikenda učestvovali su na turnirima u Somboru i Bačkoj Palanci sa kojih...

Odbojkašice Apatina učestvovale su na turniru Street volley Odžaci 2019. u Odžacima i turniru u Karavukovu koji je...

Ovogodišnja Trka prijateljstva u Kuli održaće se u subotu, 15. juna i okupiće oko 900 trkača iz Srbije,...

Bokserski klub Apatin poziva sve svoje članove i simpatizere  da prisustvuju Izbornoj skupštini koja će biti održana u...