lokacija: Kula
objavljeno: 26.10.2018.

Novi sjaj terena za mali fudbal u Pionirskom domu u Kuli

Politika

Zahlađenje i neizvesne vremenske prilike nisu pokolebali odlučne kulske aktiviste koji su uspešno sproveli planirane aktivnosti. Nova u nizu akcija koje se kontinuirano sprovode u cilju unapređenja lokalne zajednice, podrazumevala je uređenje i ulepšavanje terena za mali fudbal u Pionirskom domu. Vredni aktivisti su obavili farbanje golova i ograde na terenu i time dali ovom prostoru novi izgled. Ne skrivajući radost zbog još jedne uspešno obavljene akcije, aktivisti su naglasili da će ovakav trend biti nastavljen, te pozivaju sve sugrađane da se priključe timu koji se zalaže za napredniju, bolju i lepšu Kulu.

- Kao što smo najavljivali na prethodnim radnim akcijama, na red za uređenje došao je još jedan sportski teren. Ovaj put smo akciju organizovali na terenu kod Pionirskog doma sa ciljem da timskim radom vratimo izgled i sjaj ovog terena kakav pamte Kuljani. Zahvaljujem se svim aktivistima iz Srpske Napredne Stranke koji su danas uprkos hladnom vremenu došli da zajedno damo svoj doprinos u uređenju našeg mesta, istakao je član MO Donji Grad, Miloš Danilov.
 
Izvor: OO SNS Kula
 
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Sednica Skupštine Opštine Apatin održana je danas, a na dnevnom redu bilo je 22 tačke.    

Predsednik Skupštine Opštine Odžaci, Goran Đaković zakazao je 25. Sednicu koja će se održati u ponedeljak, 1. jula,...

Sednica Skupštine Opštine Apatin, 32 po redu, održaće se sutra, 25. juna u 9 časova u Velikoj sali. 

Ljiljana Tica, profesorka razredne nastave iz Sombora, nova je predsednica Skupštine Grada Sombora. Tica je na tu funkciju...

Sednica Skupštine Grada Sombora zakazana je za sutra, 19. jun, sa početkom u 9 časova.  Odbornici će,...

Na sednici Skupštine opštine Odžaci doneto je rešenje o utvrđivanju prestanka mandata odbornici Jeleni Lopušini koja je podnela...