lokacija: Apatin
objavljeno: 26.06.2018.
Autor: Jelena

U četvrtak 2. Vidovdanski sabor folklora

Kultura

U četvrtak, 28. juna, u Apatinu će biti održan drugi po redu ,,Vidovdanski sabor folklora''. I ove godine, organizator Sabora je Gradsko kulturno umetničko društvo ,,Dunav'' iz Apatina.


Gosti Sabora biće KUD ,,Đerdan'' iz Srpskog Miletića i OKUD ,,Ivo Loka Ribar'' iz Sonte.


Pozivaju se svi ljubitelji folklora da u četvrtak, sa početkom u 19 sati, dođu u veliku salu Opštinskog kulturnog centra i podrže ovu lepu manifestaciju, a koja će, po svemu sudeći, postati tradicionalna.


Cena ulaznice iznosi simboličnih 200 dinara.
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Narodna biblioteka Branko Radičević iz Odžaka je na konkursu za otkup knjiga Ministarstva kulture, dobila sredstva za fond...

Festival amaterskih pozorišta Srbije, 61. po redu, u Kuli počinje večeras u Kulturnom centru i traje do 22....

U Narodnom pozorištu Sombor juče je otvoren dvadeset sedmi Pozorišni maraton koji će trajati do subote, 15. juna. Publika...

Na inicijativu opštinskog Kulturnog centra, po prvi put će se u Apatinu obeležiti Svetski dan muzike, 21. jun. Više...

Predstava Kiss gostuje na festivalu Nedelja pozorišta u Sonti sutra, 14. juna, u 20 časova. Ovaj komični akustični...

Skupština Grada Sombora na sednici održanoj u ponedeljak za direktorku Narodnog pozorišta Sombor imenovala je producentkinju Bojanu Kovačević.