lokacija: Sombor
objavljeno: 26.11.2018.

II Somborski festival amaterskog folklora i stvaralaštva

Kultura

U prostorijama HKUD-a "Vladimir Nazor" održan je II Somborski festival amaterskog folklora i stvaralaštva, a na kome je učestvovala i folklorna sekcija Gradskog kulturno-umetničkog društva "Sombor". Sombor se predstavio izvođenjem koreografija "Igre iz Banata" i "Igre iz Srbije".

- Zahvaljujemo se domaćinima na organizaciji i rado ćemo se odazvati njihovim budućim pozivima, poručuju iz GKUD-a ,,Sombor''.
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Narodna biblioteka Branko Radičević iz Odžaka je na konkursu za otkup knjiga Ministarstva kulture, dobila sredstva za fond...

Festival amaterskih pozorišta Srbije, 61. po redu, u Kuli počinje večeras u Kulturnom centru i traje do 22....

U Narodnom pozorištu Sombor juče je otvoren dvadeset sedmi Pozorišni maraton koji će trajati do subote, 15. juna. Publika...

Na inicijativu opštinskog Kulturnog centra, po prvi put će se u Apatinu obeležiti Svetski dan muzike, 21. jun. Više...

Predstava Kiss gostuje na festivalu Nedelja pozorišta u Sonti sutra, 14. juna, u 20 časova. Ovaj komični akustični...

Skupština Grada Sombora na sednici održanoj u ponedeljak za direktorku Narodnog pozorišta Sombor imenovala je producentkinju Bojanu Kovačević.