lokacija: Apatin
objavljeno: 29.06.2018.

Crveni krst organizovao letovanje za socijalno ugroženu decu

Društvo

Crveni krst Apatin, u okviru programa odmora i oporavka dece, u organizaciji Crvenog krsta Srbije i Crvenog krsta Vojvodine, u odmaralištu ,, Krista Đorđević ’’ u Baošićima u Crnoj Gori 28. juna uputio je 25 socijalno ugrožene dece  sa teriotorije opštine Apatin. Izbor dece izvršio je Centar za socijalni rad Apatin, prema kriterijumu i kategorijama Crvenog krsta Srbije. 

Deca su u pratnji vaspitača Slobodana Gak Ćavara, čiji je zadatak da vodi brigu o deci za vreme puta i oporavka u odmaralištu Crvenog krsta Srbije u Baošićima. Takođe, deci će se u odmaralištu u toku boravka oraganizovati predavanja i kreativne radionice kroz koje će se upoznati sa radom organizacije Crvenog krsta.
 
 
Povratak je zakazan za 09. jul u jutranjim satima. 

Crveni krst Apatin zahvalio se Crvenom krstu Srbije i Crvenom krstu Vojvodine koji su omogućili da i apatinska deca odu na odmor i oporavak.
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Novi ciklus Francuskog filmskog karavana, pod nazivom Novi francuski film, održava se u Somboru do 27. juna. 

Manifestacija Lička olimpijada, šesta po redu, ove godine će se održati u subotu, 6. jula, sa početkom od...

Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Sombor organizuje dve obuke pod nazivom Put do uspešnog preduzetnika.   

Predsednica Opštine Odžaci je raspisala Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na...

Prezentacija projekta Glas mladih u Opštini Apatin održaće se sutra, 26. juna, u 11 časova, u prostorijama Centra...

Opština Odžaci obezbedila je školske torbe za sve buduće đake prvake sa teritorije lokalne samouprave. Iz Opštine obaveštavaju...