lokacija: Apatin
objavljeno: 08.04.2016.

Unija mladih SNS: akcije će se nastaviti i posle izbora

Politika

Unija mladih SNS renovirala je amfiteatar u parku, koji, kako kažu, već dugo ne služi svrsi, iako se nalazi na veoma atraktivnoj lokaciji – u parku preko puta Apatinske pivare.

Omladinci su se podelili u dve grupe. Jedni su sastrugali svu mahovinu, dotrajale daske su zamenili novima, a zatim ih sve očistili i premazali zaštitom. Druga grupa je za to vreme čistila binu i prostor između bine i tribina. Istakli su da ovo nije samo deo predizborne kampanje.

Akciju je pomogao i Aleksandar Cvetković, frontmen "Tropiko benda". Nakon urđenog posla, zaputio se u Sombor, gde je ovaj bend održao koncert.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Posle kraće i teške bolesti danas je u pedeset i šestoj godini preminuo je primarijus dr Zoran Parčetić,...

Umesto Milene Antić, koja je iz ličnih razloga podnela ostavku, na 23. sednici Skupštine opštine Odžaci, odbornici su tajnim glasanjem...

Obeležavanju jubileja - Deset godina od pružanja usluga socijalne zaštite – Pomoć u kući za odrasla i starija lica i...

Napadi na porodicu Vučić, koji se inteziviraju nakon, sada je već i njima jasno, potpunog fijaska vezanog za pokušaj rušenja...

Porodica je stub na kom se temelji svaki čovek i suština postojanja svakog pojedinca. Porodica je dar od Boga i...

30. sednica Skupštine opštine Apatin zakazana je za 25. april 2019. godine sa početkom u 10 časova u...