lokacija: Kula
objavljeno: 01.10.2018.

Radne akcije u Sivcu i Kruščiću

Politika

Ovog vikenda, aktivisti MO SNS Sivac i Kruščić organizovali su radne akcije. U Sivcu je ofarbana ogradu u centru sela, a zajedničkim radom aktivisti su doprineli lepšem i uređenijem izgledu centra. Iz ovog mesnog odbora ističu da su zadovoljni do sada urađenim poslom, a ujedno i najavljuju nove radne akcije.

U organizaciji Mesnog odbora SNS Kruščić započeto je sa sprovođenjem radnih akcija koje će se zbog obimnosti posla odvijati po delovima.
Aktivisti nastoje kontinuirano raditi na uređenju svog mesta u narednom periodu te su sa svojim radom započeli radnom akcijom tokom koje su ofarbana i popravljena autobuska stajališta, koja su pre ove akcije bila u veoma lošem stanju.
Osim aktivista iz Kruščića, u akciji su učestvovali i članovi drugih mesnih odbora, a iz MO SNS Kruščić najavljuju još akcija ovog tipa sa ciljem da doprinesu lepšem i uređenijem izgledu svog mesta.
 
Izor: OO SNS Kula
 
 
Izor: OO SNS Kula
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Posle kraće i teške bolesti danas je u pedeset i šestoj godini preminuo je primarijus dr Zoran Parčetić,...

Umesto Milene Antić, koja je iz ličnih razloga podnela ostavku, na 23. sednici Skupštine opštine Odžaci, odbornici su tajnim glasanjem...

Obeležavanju jubileja - Deset godina od pružanja usluga socijalne zaštite – Pomoć u kući za odrasla i starija lica i...

Napadi na porodicu Vučić, koji se inteziviraju nakon, sada je već i njima jasno, potpunog fijaska vezanog za pokušaj rušenja...

Porodica je stub na kom se temelji svaki čovek i suština postojanja svakog pojedinca. Porodica je dar od Boga i...

30. sednica Skupštine opštine Apatin zakazana je za 25. april 2019. godine sa početkom u 10 časova u...