lokacija: Kula
objavljeno: 18.10.2018.

Nove radne akcije u Kuli i Sivcu

Politika

Aktivisti SNS-a iz Kule nastavljaju da sprovode svakodnevne radne akcije u cilju unapređenja životnog prostora i uslova života u lokalnoj zajednici. Učesnici najnovije akcije obavili su sređivanje platoa koji je namenjen za postavljanje dečjeg igrališta i teretane. Sakupljeno je i uklonjeno smeće, raskrčeno je granje, razvučena je zemlja, ofarbana je ograda i prostor je pripremljen za postavljanje sprava. Uspešna realizacija planiranih poslova produžila je niz akcija kojima aktivisti odgovorno, složno i timski kreiraju bolju, lepšu i napredniju Kulu.

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam deo ovog vrednog tima koji raste sa svakim novim delom koji uradi. Danas kao što vidite uređujemo još jedan deo našeg grada za naše najmlađe sugrađane, a uskoro će i za one malo starije na istom mestu biti postavljena teretana na otvorenom, tako da će mesto na kom se sada nalazimo u buduće imati pregršt sadržaja za omladinu, rekla je aktivistkinja MO SNS Kula Jadranka Mitrić.
 

NOVI IZGLED KAPIJE STADIONA U SIVCU
 
Sivački mesni odbor organizovao je novu radnu akciju ulepšavanja svog sela.
Vredni aktivisti ofarbali su kapiju stadiona “Polet”. Zadovoljni još jednim uspešno obavljenim poslom, aktivisti su istakli kako će nastaviti još intenzivnije da se zalažu za unapređenje zajedničkog životnog prostora, jer lepši i funkcionalniji ambijent zaslužuju svi koji žive u Sivcu, ali i oni koji posete ovo selo.

Izvor: OO SNS Kula
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Posle kraće i teške bolesti danas je u pedeset i šestoj godini preminuo je primarijus dr Zoran Parčetić,...

Umesto Milene Antić, koja je iz ličnih razloga podnela ostavku, na 23. sednici Skupštine opštine Odžaci, odbornici su tajnim glasanjem...

Obeležavanju jubileja - Deset godina od pružanja usluga socijalne zaštite – Pomoć u kući za odrasla i starija lica i...

Napadi na porodicu Vučić, koji se inteziviraju nakon, sada je već i njima jasno, potpunog fijaska vezanog za pokušaj rušenja...

Porodica je stub na kom se temelji svaki čovek i suština postojanja svakog pojedinca. Porodica je dar od Boga i...

30. sednica Skupštine opštine Apatin zakazana je za 25. april 2019. godine sa početkom u 10 časova u...