lokacija: Apatin
objavljeno: 13.07.2016.
Autor: Jelena

Ušteda u organizaciji ARV gotovo tri miliona dinara

Društvo

Konferencija za novinare, povodom 53. Apatinskih ribarskih večeri, održana je u Plavoj sali SO Apatin. Prisustvovali su joj Radivoj Sekulić, predsednik opštine Apatin, Dubravka Korać, zamenik predsednika opštine Apatin, Milan Škrbić, predsednik SO Apatin, Nika Petrović, zamenik predsednika SO i Marko Đumić, sekretar SO Apatin. Prisutne novinare obavestili su da je ovo prvi put da su se vodile ozbiljne statistike vezane za ovu veliku manifestaciju i da će javnost opštine Apatin po prvi pu moći znati kako i na koji način su potrošeni njihovi novci. Osim o akcentu na Dunavu i ribi, o samoj organizaciji i slično, Radivoj Sekulić, predsednik opštine Apatin, najavio je još manifestacija u narednim mesecima.

O konkretnim ciframa, iznosu novca koji je utrošen na organizaciju 53. Apatinskih ribarskih večeri, o broju posetilaca tokom četiri dana koliko je trajala manifestacija, o broju učesnika u takmičenjima koja su organizovana u okviru ARV itd govorila je Dubravka Korać, zamenica predsednika opštine Apatin.

Milan Škrbić, predsednik SO Apatin izneo je podatak da je, zahvaljujući dobrom marketingu koji je organizacionom odboru bio prioritet, naš grad posetilo mnogo više ljudi i da u celom Apatinu i okolini bukvalno nije bilo ni jednog slobodnog kreveta za iznajmiti tokom ARV, jer su svi kapaciteti bili popunjeni.

Osvrnulo se i na temu honorara za izvođače. Rečeno je da je na njih utrošeno ukupno 3.500.000 dinara, ali da zbog tajnosti ugovora ne mogu govoriti o konkretnim iznosima pojedinaca.
Takođe je i objašnjeno da je Šaban Šaulić pevao sat vremena jer takve zvezde imaju određene uslove pod kojima nastupaju, a na osnovu takvih uslova se prave ugovori koji moraju biti ispoštovani. Više o ovoj temi pogledajte u sledećem video prilogu. 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U Crvenom krstu Srbije u petak je upriličen prijem na kom su uručene nagrade najuspešnijim učenicima koji su...

Ena Đorđević, Zorana Mrđa i Jelena Popović održaće u četvrtak, 20. juna, mini nastup kod česme u Apatinu....

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović položila je kamen temeljac novog stambeno poslovnog prostora u Somboru. Gradonačelnica Sombora je izašla...

Somborsko prihvatilište za pse i mačke, u okviru akcije Udomi, ne kupuj! poziva sve vlasnike da čipuju i...

Na objektu bivše Stambene zadruge Progres, u ulici Majora Tepića, u Apatinu, juče je izbio požar koji je...

Kabinet Ministarstva bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku je u okviru mera populacione politike u 2019....