lokacija: Apatin
objavljeno: 10.07.2016.
Autor: Jelena

ARV - po proceni organizatora, mnogo više gostiju sa strane nego prethodnih godina

Društvo

Apatinske ribarske večeri i dalje su najaktuelnija tema u našem gradu. Organizator ne krije zadovoljstvo dobro organizovanom manifestacijom i nada se obaranju svih rekorda posećenosti večeras na koncertu Šabana Šaulića. Predsednik SO Apatin, kao i član organizacionog odbora ovih 53. Apatinskih ribarskih večeri, između ostalog, nam je rekao kako je ove godine u Apatinu i okolini mnogo više turista i gostiju sa strane, a to pripisuje nešto drugačijoj, po njemu, boljoj organizaciji, a kada je marketing u pitanju.

Škrbić je rekao da ove godine postoje i noviteti, a kada su Apatinske ribarske večeri u pitanju. Jedna od njih je atraktivno i nesvakidašnje pečenje velikog soma na ražnju koji su svi gosti mogli besplatno degustirati druge večeri manifestacije. Istakao je da je bilo i jako puno sponzora koji su nagrađivali najbolje u svim takmičenjima koja su održana tokom Ribarskih večeri, a što će verovatno biti dodatni motiv da se iduće godine prijavi još više učesnika. Spomenuo je da su nakon sedam godina pauze ponovo uveli takmičenje u ribolovu soma bućkom, ,,Zlatna bućka'' Apatin 2016.

Za kraj, Milan Škrbić, inače i predsednik Zavičajnog udruženja Ličana ,,Nikola Tesla'', je dodao da su ove Apatinske ribarske večeri posvećene našem proslavljenom naučniku, Nikoli Tesli, povodom obeležavanja Dana Nikole Tesle, jer je upravo danas prošlo tačno 160 godina od njegovog rođenja.
  

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Kabinet Ministarstva bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku je u okviru mera populacione politike u 2019....

Crveni krst Odžaci je povodom obeležavanja Svetskog dana dobrovoljnih davalaca krvi, 14. juna i Međunarodnog dana borbe protiv nasilja...

Organizatori GREEN TOWN Jazz Fest manifestacije koja će se deveti put održati u bašti Bowling centra Bowlingstones u...

Šesti po redu, Dunav soja Danu polja koje su zajednički organizovali Institut za ratarstvo i povrtarstvo, kompanija Belchim...

Turistička organizacija Apatin raspisala je oglas za učestvovanje na javnom nadmetanju za zakup pozicije  za štand za distribuciju pića.  

Juče je u Ožacima, kako je rekao pomoćnik predsednika Opštine Milorad Stanišić, nastavljena akcija tretiranja komaraca.