lokacija: Apatin
objavljeno: 26.11.2018.

U sredu u apatinskoj biblioteci Vesela holistička radionica zdravlja

Kultura

Spomenka Mujović je bila profesor histologije i embriologije na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Sada je u penziji, ali nastavlja svoj prosvetiteljski rad na zdravstvanom polju.

Nakon uspešne naučne delatnosti, edukacije na nekoliko  poznatih medicinskih instituta i objavljivanja brojnih naučnih radova u vodećim svetskim stručnim časopisima, a nakon penzionisanja, Spomenka se posvetile humanitarnom radu i širenju svojih saznanja o potrebi za što smislenijem životom ispunjenim radošću, stvaranjem, saosećanjem, milosrđem. Ona poklanja svoje bogato životno iskustvo, znanje, svoje uvide o putevima do zdravlja.

U predavanju koje će biti održano u Narodnoj biblioteci ,,Miodrag Borisavljević'' u Apatinu Spomenka će izneti svoj holistički (cholos-čitav,potpun,biološka teorija po kojoj organizam kao celina -fizičko i psihičko biće usmerava svoje fizičko-hemijske procese) pogled na zdravlje i život. Reći će šta možemo učiniti za svoj bolji i  kreativniji život, kao i za sve ljude u svojoj okolini.

Očekujte toplu, vedru osobu koja pleni svojom neposrednošću i željom da podstakne ljude da krenu zajedno ka aktivnijem, bogatijem i lepšem životu, kažu u apatinskoj sekciji Društva za borbu protiv raka Sombor, a koji su organizatori ovog predavanja. Predavanje je zakazano za sredu, 28. novembar, sa početkom u 18 sati, a ulaz je besplatan.

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Narodna biblioteka Branko Radičević iz Odžaka je na konkursu za otkup knjiga Ministarstva kulture, dobila sredstva za fond...

Festival amaterskih pozorišta Srbije, 61. po redu, u Kuli počinje večeras u Kulturnom centru i traje do 22....

U Narodnom pozorištu Sombor juče je otvoren dvadeset sedmi Pozorišni maraton koji će trajati do subote, 15. juna. Publika...

Na inicijativu opštinskog Kulturnog centra, po prvi put će se u Apatinu obeležiti Svetski dan muzike, 21. jun. Više...

Predstava Kiss gostuje na festivalu Nedelja pozorišta u Sonti sutra, 14. juna, u 20 časova. Ovaj komični akustični...

Skupština Grada Sombora na sednici održanoj u ponedeljak za direktorku Narodnog pozorišta Sombor imenovala je producentkinju Bojanu Kovačević.