lokacija: Apatin
objavljeno: 14.11.2018.

U petak u apatinskoj biblioteci predavanje pod nazivom Živeti po Jevanđelju

Kultura

Želeći da podstakne ljude iz svoje sredine na veću brigu o zdravlju, apatinska sekcija ,,Društva za borbu protiv raka" Sombor organizuje svake godine predavanja na različite teme, a čiji je cilj rađanje  svesti pojedinca o potrebi za promenom loših životnih navika radi jačanja odbrambene snage organizma.

U petak, 16.novembra, sa početkom u 17 sati, predavanje pod nazivom "Živeti po Jevanđelju" će održati prezviter Mladen Glušac u biblioteci ,,Miodrag Borisavljević" u Apatinu.
 
- Sigurno je da jednostavan život nadahnut hrišćanskom potrebom da se oprašta i voli svaki čovek, umerenost, milosrđe i mirodušnost vode tako potrebnom zdravlju, kažu iz ovog Društva.
 
Pozivaju se svi zainteresovani da isprate ovo lepo predavanje.
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Narodna biblioteka Branko Radičević iz Odžaka je na konkursu za otkup knjiga Ministarstva kulture, dobila sredstva za fond...

Festival amaterskih pozorišta Srbije, 61. po redu, u Kuli počinje večeras u Kulturnom centru i traje do 22....

U Narodnom pozorištu Sombor juče je otvoren dvadeset sedmi Pozorišni maraton koji će trajati do subote, 15. juna. Publika...

Na inicijativu opštinskog Kulturnog centra, po prvi put će se u Apatinu obeležiti Svetski dan muzike, 21. jun. Više...

Predstava Kiss gostuje na festivalu Nedelja pozorišta u Sonti sutra, 14. juna, u 20 časova. Ovaj komični akustični...

Skupština Grada Sombora na sednici održanoj u ponedeljak za direktorku Narodnog pozorišta Sombor imenovala je producentkinju Bojanu Kovačević.