lokacija: Kula
objavljeno: 23.11.2018.

Predavanje Predraga Rajića u Srpskoj ratarskoj čitaonici u Kuli

Kultura

Srpska ratarska čitaonica u Кuli, jedna je od najstarijih u Vojvodini, ugostiće Predraga Rajića, koji će u subotu, 24. novembar u 19 časova, održati predavanje na temu “Srbija i Mađarska, aktuelnosti, izazovi, perspektive”.

Predrag Rajić od februara 2017. godine, drži redovna predavanja u Кulturnom centru Novog Sada iz domena geopolitike, odnosa Srbije sa centralnoevropskim državama, kao i o aktuelnoj situaciji u državama Višegradske četvorke (Mađarska, Slovačka, Češka, Poljska), baltičkim državama, postsovjetskom prostoru i unutrašnjoj političkoj situaciji u SR Nemačkoj.
 
Izvor: kula.rs
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Narodna biblioteka Branko Radičević iz Odžaka je na konkursu za otkup knjiga Ministarstva kulture, dobila sredstva za fond...

Festival amaterskih pozorišta Srbije, 61. po redu, u Kuli počinje večeras u Kulturnom centru i traje do 22....

U Narodnom pozorištu Sombor juče je otvoren dvadeset sedmi Pozorišni maraton koji će trajati do subote, 15. juna. Publika...

Na inicijativu opštinskog Kulturnog centra, po prvi put će se u Apatinu obeležiti Svetski dan muzike, 21. jun. Više...

Predstava Kiss gostuje na festivalu Nedelja pozorišta u Sonti sutra, 14. juna, u 20 časova. Ovaj komični akustični...

Skupština Grada Sombora na sednici održanoj u ponedeljak za direktorku Narodnog pozorišta Sombor imenovala je producentkinju Bojanu Kovačević.