lokacija: Apatin
objavljeno: 18.02.2019.
Autor: Jelena

U sredu u apatinskom Klubu za stare predavanje o nezi zrele kože

Društvo

U sredu, 20. februara, sa početkom u 17 sati, u Klubu za stare u Apatinu, biće održan kurs nege zrele kože. Ovo edukativno predavanje biće održano zahvaljujući Tanji Popović, vlasnici Salona lepote ,,Frajle'', a koja će svoja znanja i dugogodišnje radno iskustvo podeliti sa članovima Kluba.

Na kursu će se, osim o nezi zrele kože, moći čuti i poneki savet o tome kako starije dame treba da se šminkaju i kakvi su im kozmetički preparati neophodni da bi i u poznim godinama izgledale lepo i negovano.
 
Iz Kluba za stare pozivaju sve članove, kao i one koji to žele da postanu, da dođu na predavanje. Podsećamo, Klub radi pri Domu za stare i penzionere Apatin, sa ulazom iz Zagrebačke ulice, od ponedeljka do četvrtka, od 16 do 20 sati. Poziv za nove članove uvek je otvoren, a članstvo u Klub je potpuno besplatno. U Klubu za stare možete učestvovati u svakodnevnim aktivnostima, prčitati dnevnu štampu, koristiti besplatan internet ili se prosto družiti uz čaj i kafu. Nekoliko puta mesečno Klub, u saradnji sa udruženjima, organizacijama i pojedincima, organizuje različite vrste radionica i predavanja.
 
Foto: pixabay.com
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Novi ciklus Francuskog filmskog karavana, pod nazivom Novi francuski film, održava se u Somboru do 27. juna. 

Manifestacija Lička olimpijada, šesta po redu, ove godine će se održati u subotu, 6. jula, sa početkom od...

Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Sombor organizuje dve obuke pod nazivom Put do uspešnog preduzetnika.   

Predsednica Opštine Odžaci je raspisala Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na...

Prezentacija projekta Glas mladih u Opštini Apatin održaće se sutra, 26. juna, u 11 časova, u prostorijama Centra...

Opština Odžaci obezbedila je školske torbe za sve buduće đake prvake sa teritorije lokalne samouprave. Iz Opštine obaveštavaju...