lokacija: Apatin
objavljeno: 08.02.2018.
Autor: Jelena

U Prigrevici održano stručno predavanje namenjeno poljoprivrednicima

Društvo

Dvadesetak poljoprivrednika iz Prigrevice prisustvovalo je juče na stručnom predavanju  u prostorijama seoske bibloteke. Predavanje namenjeno poljoprivrednicima organizovala je Poljoprivredna stručna služba Sombor, čiji su savetodavci prigrevačkim poljoprivrednim proizvođačima održali predavanja o aktuelnim temama iz oblasti poljoprivrede.


Na stručnom predavanju u Prigrevici govorio je Branislav Ogrizović, sa temom ,,Uticaj dubine setve na prinos kukuruza'', Zoran Stojšić je upoznao poljoprivrednike sa IPARD merama,  Zoran Boca je govorio o proizvodnja kukuruza i soje u regionu Sombor 2017. godine, dok se Smiljka Mojsović bavila Ispitivanjem kvaliteta semena, kao i uslovima za stavljanje semena u promet.

Ispred lokalne samouprave, na predavanju u Prigrevici bio je prisutan Đorđe Vignjević, pomoćnik predsednika opštine za poljoprivredu.
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Novi ciklus Francuskog filmskog karavana, pod nazivom Novi francuski film, održava se u Somboru do 27. juna. 

Manifestacija Lička olimpijada, šesta po redu, ove godine će se održati u subotu, 6. jula, sa početkom od...

Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Sombor organizuje dve obuke pod nazivom Put do uspešnog preduzetnika.   

Predsednica Opštine Odžaci je raspisala Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na...

Prezentacija projekta Glas mladih u Opštini Apatin održaće se sutra, 26. juna, u 11 časova, u prostorijama Centra...

Opština Odžaci obezbedila je školske torbe za sve buduće đake prvake sa teritorije lokalne samouprave. Iz Opštine obaveštavaju...