lokacija: Apatin
objavljeno: 15.11.2018.
Autor: Jelena

U apatinskom Klubu za stare održano predavanje o zdravoj ishrani

Društvo

U prostorijama novoosnovanog Kluba za stare u Apatinu održano je edukativno predavanje na temu zdrave ishrane. Ova aktivnost organizovana je u saradnji sa Crvenim krstom, a predavač je bila Belinda Opačić, volonterka ove apatinske ustanove.

Uz druženje i aktivno učešće tokom predavanja, prisutni pripadnici trećeg doba mogli su i da degustiraju "zdrave grickalice" koje su za njih bile pripremljene.
 
  
Podsećamo, Klub za stare je pre nekoliko meseci počeo sa radom u okviru Doma za stare i penzionere Apatin, ali funkcioniše samostalno, sa ulazom iz Zagrebačke ulice. Poziv za stara i odrasla lica koja žive u svojim domovima konstantno je otvoren. Članstvo u Klubu potpuno je besplatno i u njemu, osim tople kafe i čaja, posetioci mogu pročitati dnevnu štampu, koristiti besplatan internet, učestvovati u različitim aktivnostima i radionicama koje Klub organizuje.
 
Od početka rada, Klub je organizovao niz manifestacija koje su naišle na podršku najstarijih Apatinaca.
 
 
 
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U Crvenom krstu Srbije u petak je upriličen prijem na kom su uručene nagrade najuspešnijim učenicima koji su...

Ena Đorđević, Zorana Mrđa i Jelena Popović održaće u četvrtak, 20. juna, mini nastup kod česme u Apatinu....

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović položila je kamen temeljac novog stambeno poslovnog prostora u Somboru. Gradonačelnica Sombora je izašla...

Somborsko prihvatilište za pse i mačke, u okviru akcije Udomi, ne kupuj! poziva sve vlasnike da čipuju i...

Na objektu bivše Stambene zadruge Progres, u ulici Majora Tepića, u Apatinu, juče je izbio požar koji je...

Kabinet Ministarstva bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku je u okviru mera populacione politike u 2019....