lokacija: Apatin
objavljeno: 11.04.2018.

Škola za osnovno obrazovanje odraslih održala predavanje u Romskom naselju

Društvo

U organizaciji Škole za osnovno obrazovanje odraslih Sombor, odeljenje u Apatinu, u Romskom naselju je održano predavanje na temu „Polno prenosive bolesti“ . Realizator predavanja bila je predstavnica Doma zdravlja i Crvenog krsta u Apatinu Belinda Opačić.

Predavanje je realizovano sa ciljem da se ukaže na to koji oblici ponašanja mogu dovesti do neželjenih posledica, kao što su polno prenosive bolesti i neželjena trudnoća. Takođe, prisutnima na predavanju je ukazano na koji način mogu da se zaštite od polnih bolesti i neželjene trudnoće.

Iz Škole za osnovno obrazovanje odraslih kažu da su polaznici iskazali veliku zainteresovanost za ovakav oblik predavanja.


 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Manifestacija Lička olimpijada, koja se tradicionalno održava u Apatinu poslednjeg vikenda u junu, pomerena je za subotu, 6. jul.  

Nastupom kod česme u Apatinu, Ena, Zorana i Jelena još jednom su pozvale sve meštane da ih podrže...

Predsednik Opštine Kula Damjan Miljanić primio je danas Jovana Reljića, komandira Policijske ispostave Kula, koji je dobio priznanje...

Povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova u Gradskoj kući su dodeljene nagrade najzaslužnijim policajcima u Policijskoj upravi Sombor. Gradonačelnica...

Na sednici Gradskog  veća Sombora, kojom je predsedavala gradonačelnica Dušanka Golubović, a na kojoj su razmatrane 23. tačke...

Zlatna bućka Apatina, održaće se u nedelju, 7. jula, u okviru 56. Apatinskih ribarskih večeri.