lokacija: Apatin
objavljeno: 13.02.2019.

Predavanje za srednjoškolce na temu Značaj vode za piće i važnost njene racionalne upotrebe

Društvo

JKP „Vodokanal“ se dugi niz godina rado odaziva na poziv škola i učestvuje u edukacijama koje se organizuju za najmlađe na temu „Značaj vode za piće i važnost njene racionalne upotrebe“.

Kako primena nove tehnologije pronalazi sve veće mesto u obrazovanju, tako je JKP „Vodokanal“ imao priliku da bude učesnik u „Skype“ nastavi na poziv Srednje tehničke škole sa domom učenika – Apatin, koju je organizovao profesor Ivica Jurišin.
 
Predavači ispred preduzeća su bili Strahinja Šljukić i Edita Mastilović. Ideja edukacije mladih kroz obrazovanje se zasniva na tome da je neophodno blagovremeno mlade upoznati sa prirodnim resursima kojima raspolažemo, načinom čuvanja vode za budućnost, načinima uštede energije za budućnost.
 
Ovo je bila edukacija koja je prilagođena deci ovog uzrasta i koja svojim sadržajem dopunjuje gradivo koji oni pohađaju u školi. Druženje sa decom je uvek lepo i drago mi je što je JKP „Vodokanal“ imao tu privilegiju da učestvuje u jednom ovakvom projektu”, stakao je Strahinja Šljukić, predavač i predstavnik JKP “Vodokanal”-a Sombor.

Izvor i foto: 025.rs
 
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Manifestacija Lička olimpijada, šesta po redu, ove godine će se održati u subotu, 6. jula, sa početkom od...

Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Sombor organizuje dve obuke pod nazivom Put do uspešnog preduzetnika.   

Predsednica Opštine Odžaci je raspisala Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na...

Prezentacija projekta Glas mladih u Opštini Apatin održaće se sutra, 26. juna, u 11 časova, u prostorijama Centra...

Opština Odžaci obezbedila je školske torbe za sve buduće đake prvake sa teritorije lokalne samouprave. Iz Opštine obaveštavaju...

Prvi izbor za Mis Zapadnobačkog okruga održan je juče u sali Cristal Lux u Somboru. Izbor je organizovala...