lokacija: Apatin
objavljeno: 06.04.2019.

Predavanje pod nazivom Depresiju je moguće pobediti

Društvo

U Maloj sali Kulturnog centra 8. aprila 2019. godine sa početkom u 17 časova održaće se predavanje pod nazivom „Depresiju je moguće pobediti“.

U okviru svih predavanja postoji program kao i tehnike prevazilaženja problema depresije, hroničnog umora, neraspoloženja, kontrole stresa i negativnih misli.

Na predavanju će se, između ostalog, govoriti o pravilnoj ishrani i namirnicama koje pozitivno i negativno utiču na naš organizam. 

Predavač je dr med. Danijel Živanović.

Fondacija "Zdrav život" organizuje za zainteresovane građane besplatne seminare i radionice, čiji je cilj da osposobe polaznike da primene jednostavne i prirodne metode za poboljšanje zdravlja.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Manifestacija Lička olimpijada, šesta po redu, ove godine će se održati u subotu, 6. jula, sa početkom od...

Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Sombor organizuje dve obuke pod nazivom Put do uspešnog preduzetnika.   

Predsednica Opštine Odžaci je raspisala Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na...

Prezentacija projekta Glas mladih u Opštini Apatin održaće se sutra, 26. juna, u 11 časova, u prostorijama Centra...

Opština Odžaci obezbedila je školske torbe za sve buduće đake prvake sa teritorije lokalne samouprave. Iz Opštine obaveštavaju...

Prvi izbor za Mis Zapadnobačkog okruga održan je juče u sali Cristal Lux u Somboru. Izbor je organizovala...