lokacija: Apatin
objavljeno: 07.02.2019.

Predavanje o prvoj pomoći za apatinske osnovce

Društvo

Crveni krst Apatin organizovao je u Osnovnoj školi ,, Žarko Zrenjanin '' u Apatinu poučno i korisno predavanje za učenike od 5. do 8. razreda na temu ''Prva pomoć''.

Učenicima je predočen značaj pružanja prve pomoći, uz nekoliko pokaznih vežbi. Na predavanju je vladalo  veliko interesovanje đaka, a pokazali su i želju da se uključe u rad organizacije Crvenog krsta Apatin i postanu aktivni volonteri.

U prostorijama Crvenog krsta biće organizovane obuke na ovu temu i svi polaznici učestovaće na opštinskom takmičenju iz pružanja prve pomoći.
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Novi ciklus Francuskog filmskog karavana, pod nazivom Novi francuski film, održava se u Somboru do 27. juna. 

Manifestacija Lička olimpijada, šesta po redu, ove godine će se održati u subotu, 6. jula, sa početkom od...

Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Sombor organizuje dve obuke pod nazivom Put do uspešnog preduzetnika.   

Predsednica Opštine Odžaci je raspisala Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na...

Prezentacija projekta Glas mladih u Opštini Apatin održaće se sutra, 26. juna, u 11 časova, u prostorijama Centra...

Opština Odžaci obezbedila je školske torbe za sve buduće đake prvake sa teritorije lokalne samouprave. Iz Opštine obaveštavaju...