lokacija: Apatin
objavljeno: 19.10.2016.

Predavanje Crvenog krsta na temu trgovine ljudima

Društvo
U okviru obelezavanja evropskog dana borbe protiv trgovine ljudima, Crveni krst Apatin je realizovao informativno predavanje za ucenike 6. i 7. razreda Osnovne skole "Mladost" iz Prigrevice na ovu temu. U okviru standardizovane prezentacije ucenici su imali priliku da vide nekoliko video snimaka koji slikovito opisuju problem trgovine ljudima.
 
Cilj aktivnosti Crvenog krsta je sirenje svesti i znanja o opasnosti od trgovine ljudima i merama zastite medju mladima. Metodom vrsnjacke edukacije, volonteri Crvenog krsta, kontinuirano sporovode aktivnosti programa i prenose preventivne poruke. 
 

Povodom obelezavanja Evropskog dana borbe protiv trgovine ljudima, takodje su organizovana dva informativna predavanja za ucenike 6. 7. i 8. razreda osnovnih skola "Kis Ferenc" iz Svilojeva i "Ivan Goran Kovacic" iz Sonte. 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Manifestacija Lička olimpijada, koja se tradicionalno održava u Apatinu poslednjeg vikenda u junu, pomerena je za subotu, 6. jul.  

Nastupom kod česme u Apatinu, Ena, Zorana i Jelena još jednom su pozvale sve meštane da ih podrže...

Predsednik Opštine Kula Damjan Miljanić primio je danas Jovana Reljića, komandira Policijske ispostave Kula, koji je dobio priznanje...

Povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova u Gradskoj kući su dodeljene nagrade najzaslužnijim policajcima u Policijskoj upravi Sombor. Gradonačelnica...

Na sednici Gradskog  veća Sombora, kojom je predsedavala gradonačelnica Dušanka Golubović, a na kojoj su razmatrane 23. tačke...

Zlatna bućka Apatina, održaće se u nedelju, 7. jula, u okviru 56. Apatinskih ribarskih večeri.