lokacija: Apatin
objavljeno: 10.04.2019.

Novo predavanje za roditelje: Ti hoćeš, dete neće-šta sad?

Društvo

Predavanje za roditelje na temu „Ti hoćeš, dete neće-šta sad?“ biće održano 11. aprila u Maloj sali Kulturnog centra Apatin sa početkom u 18 časova.

Na predavanju će biti reči o tome zašto je igra dobra u svakodnevnim situacijama? Uvideti šta može da pomogne roditeljima kada dete pruža otpor, otkriti kako da problematične svakodnevne situacije lako pretvore u rešenje i zabavu – kada dete “neće” da ustane, da se umije, opere zube, obuče, obuje, krene u vrtić, uđe u kola, krene iz parka, da se okupa, opere kosu, jede, krene na spavanje, kada ste u prodavnici, čekate kod lekara i slično.

Predavač je Sanja Rista Popić iz Novog Sada.

Popićeva je završila pedagogiju i međunarodne mirovne studije, usavršavala se u oblasti medijacije i mirnog rešavanja konflikata.

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U Crvenom krstu Srbije u petak je upriličen prijem na kom su uručene nagrade najuspešnijim učenicima koji su...

Ena Đorđević, Zorana Mrđa i Jelena Popović održaće u četvrtak, 20. juna, mini nastup kod česme u Apatinu....

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović položila je kamen temeljac novog stambeno poslovnog prostora u Somboru. Gradonačelnica Sombora je izašla...

Somborsko prihvatilište za pse i mačke, u okviru akcije Udomi, ne kupuj! poziva sve vlasnike da čipuju i...

Na objektu bivše Stambene zadruge Progres, u ulici Majora Tepića, u Apatinu, juče je izbio požar koji je...

Kabinet Ministarstva bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku je u okviru mera populacione politike u 2019....