lokacija: Sombor
objavljeno: 06.11.2018.

Novo besplatno predavanje Udruženja Klub na kub u Somboru

Društvo

Udruženje “Klub na kub” organizuje u sredu (7. novembra) besplatno predavanje na temu “Nega kože kod novorođenčadi, dece i trudnica”.

Predavanje i prezentaciju je pripremila dr Vesna Ilić, lekar specijalista dermatovenerologije, načelnica ambulante za kožne i polne bolesti u Opštoj bolnici Sombor. 

Predavanje će biti održano u Domu učenika srednjih škola u Somboru, sa početkom u 18 sati. Biće reči i o atopijskom dermatitisu – veoma čestom oboljenju kože koje pogađa odrasle, decu i bebe kao i promocija Eucerin preparata za negu kože.

Do kraja godine “Klub na kub” planira minimum još četiri zanimljiva predavanja koja će održati pedijatar, ginekolog, ortoped i babica. Sve aktivnosti su besplatne.
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Novi ciklus Francuskog filmskog karavana, pod nazivom Novi francuski film, održava se u Somboru do 27. juna. 

Manifestacija Lička olimpijada, šesta po redu, ove godine će se održati u subotu, 6. jula, sa početkom od...

Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Sombor organizuje dve obuke pod nazivom Put do uspešnog preduzetnika.   

Predsednica Opštine Odžaci je raspisala Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na...

Prezentacija projekta Glas mladih u Opštini Apatin održaće se sutra, 26. juna, u 11 časova, u prostorijama Centra...

Opština Odžaci obezbedila je školske torbe za sve buduće đake prvake sa teritorije lokalne samouprave. Iz Opštine obaveštavaju...