lokacija: Apatin
objavljeno: 02.10.2018.

Edukativno predavanje za osnovce iz Apatina povodom Dečije nedelje

Društvo

Crveni krst Apatin uzeo je učešće u okviru obeležavanje Dečje nedelje.

Podsećanja radi, ovogodišnja Dečija nedelja obeležava se pod sloganom ,,Moje pravo je da živim srećno i zdravo’’, te je u skladu sa tim Crveni krst organizovao predavanje na temu ,,Nenasilna komunikacija i rešavanje sukoba mirnim putem’’. Predavanje je bilo namenjeno za učenike 5. i 6. razreda Osnovne škole ,,Žarko Zrenjanin’’, a u pitanju je jedna od tema programa ,,Promocije humanih vrednosti’’ koje realizuje Crveni krst za učenike uzrasta od 7 do 14 godina.

Volonteri su u uvodu predavanja upoznali učenike sa aktivnostima koje sprovodi Crveni krst Apatin, a cilj predavanja je bio da se skrene pažnja na problem nasilne komunikacije među decom, kao i načini mirnog rešavanja konflikata.

 

 

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U Crvenom krstu Srbije u petak je upriličen prijem na kom su uručene nagrade najuspešnijim učenicima koji su...

Ena Đorđević, Zorana Mrđa i Jelena Popović održaće u četvrtak, 20. juna, mini nastup kod česme u Apatinu....

Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović položila je kamen temeljac novog stambeno poslovnog prostora u Somboru. Gradonačelnica Sombora je izašla...

Somborsko prihvatilište za pse i mačke, u okviru akcije Udomi, ne kupuj! poziva sve vlasnike da čipuju i...

Na objektu bivše Stambene zadruge Progres, u ulici Majora Tepića, u Apatinu, juče je izbio požar koji je...

Kabinet Ministarstva bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku je u okviru mera populacione politike u 2019....