lokacija: Apatin
objavljeno: 28.04.2017.
Autor: Jelena

Dr Ranko Rajović, osnivač MENSE, u četvrtak gostuje u Apatinu

Društvo

Ranko Rajović, lekar specijalista, rođen 1964. godine, osnivač je MENSE Jugoslavije (danas Srbije) i odseka za darovite (Nikola Tesla centar). Član je Borda direktora svetske MENSE i predsednik Komiteta svetske MENSE za darovitu decu.


Rajović je jedan od najcenjenijih predavača na temu zdravog mentalnog razvoja deteta, a u četvrtak. 04. maja gostuje u Apatinu.

Predavanje pod nazivom ,,Zašto sve više dece ne voli da uči i kako im pomoći'', biće održano u terminu od 18 sati u velikoj sali Doma kulture Apatin. Organizator je OŠ ,,Žarko Zrenjanin'' Apatin.

Predavanje dr Ranka Rajovića koje će biti organizovano u Apatinu, po zamisli organizatora, namenjeno je prvenstveno roditeljima učenika prvog razreda Osnovne škole, te su s tim u vezi već podelili ulaznice. Ovim putem još jednom apeluju na roditelje da dođu jer će predavanje biti itekako zanimljivo i nadasve korisno.

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Otvoreni gradski bazen Sportskog centra Soko u Somboru juče je počeo sa radom. Svim kupačima na uređenim površinama...

Zbog održavanja tradicionalne manifestacije Somborski kotlić na Trgu Svetog Trojstva u Somboru, za saobraćaj će, kako kažu u...

U okviru 56. Apatinskih ribarskih večeri, koje će se održati od 4. do 7. jula, svi zainteresovani imaće...

Šest osoba je povređeno kada je na benzinskoj pumpi na putu Kula-Vrbas prilikom punjenja plinske boce za domaćinstvo...

Nakon postavke Balans+ samouslužnih servisa za bicikle u gradovima širom Srbije, poput Beograda, Novog Sada i Kruševca, kompanija...

Kinološko društvo Sivac, u subotu, 22. juna, organizuje tradicionalnu izložbu pasa CAC Sivac 2019.  Različite rase pasa...