lokacija: Odžaci
objavljeno: 29.11.2018.

Crveni krst Odžaci realizovao predavanje povodom Meseca borbe protiv bolesti zavisnosti

Društvo

Nastavljajući sa obeležavanjem Meseca borbe protiv bolesti zavisnosti, Crveni krst Odžaci je, u saradnji sa MUP-om RS PS u Odžacima, realizovao predavanja na teme „Borba protiv alkoholizma i narkomanije“ u sklopu programa „Borba protiv bolesti zavisnosti“. Takođe, realizovana su i predavanja na temu „Bezbedno korišćenje interneta i društvenih mreža“.

Predavanja su realizovana u OŠ „Jožef Atila“ u Bogojevu i u OŠ „Кosta Stamenković“ u Srpskom Miletiću, a ciljna grupa bili su učenici četvrtih i šestih razreda. Predavači su bili Milorad Momčilov, policijski inspektor i predsednik Crvenog krsta Odžaci Radivoje Radivojević koji je govorio o volonterizmu i principima Crvenog krsta.

Učenicima je podeljen i edukativni materijal  („Informativni letak za roditelje“ i „Svi mislimo da se loše stvari dešavaju samo drugima...“). 

Izvor i foto: Crveni krst Odžaci
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Novi ciklus Francuskog filmskog karavana, pod nazivom Novi francuski film, održava se u Somboru do 27. juna. 

Manifestacija Lička olimpijada, šesta po redu, ove godine će se održati u subotu, 6. jula, sa početkom od...

Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Sombor organizuje dve obuke pod nazivom Put do uspešnog preduzetnika.   

Predsednica Opštine Odžaci je raspisala Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na...

Prezentacija projekta Glas mladih u Opštini Apatin održaće se sutra, 26. juna, u 11 časova, u prostorijama Centra...

Opština Odžaci obezbedila je školske torbe za sve buduće đake prvake sa teritorije lokalne samouprave. Iz Opštine obaveštavaju...