lokacija: Apatin
objavljeno: 20.12.2018.
Autor: Jelena

Deda Mrazovi na motorima tradicionalno obišli apatinske vrtiće

Društvo

Jedanaestu godinu za redom, članovi MK ,,Panter'' iz Apatina organizuju pred Novu godinu obilazak aptinskih vrtića i druženje sa mališanima. Iako im vremenske prilike ne idu na ruku, a led im otežava vožnju na motorima, to nije sprečilo ove ,,Deda Mrazove'' da posete decu, podele im bombone i fotografišu se sa njima.

Od Srete Dejanovića, predsednika MK ,,Panter'' Apatin, saznali smo da je čak jedan od učesnika današnjeg skupa pao s motora na ledu, ali srećom, nije došlo do povređivanja, te su nastavili svoju avanturu.
- Vremenski uslovi nas nisu sprečili da jedanaesti put za redom obradujemo najmlađe Apatince. Obići ćemo sve vrtiće u Apatinu, a društvo nam od ove godine prave i članovi Udruženja ljubitelja i odgajivača konja ,,Ular'' iz Apatina, a što je takođe veoma atraktivno za videti. Nadam se da će se ta saradnja i ubuduće nastaviti, rekao je Dejanović.
 
 
Mališani su svojim gostima tradicionalno otpevali i pesmicu o Deda Mrazu, a nakon što su se zasladili bombončićima i fotografisali, nasmejani i puni lepih utisaka, vratili su se u tople sobe vrtića.
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Novi ciklus Francuskog filmskog karavana, pod nazivom Novi francuski film, održava se u Somboru do 27. juna. 

Manifestacija Lička olimpijada, šesta po redu, ove godine će se održati u subotu, 6. jula, sa početkom od...

Nacionalna služba za zapošljavanje - Filijala Sombor organizuje dve obuke pod nazivom Put do uspešnog preduzetnika.   

Predsednica Opštine Odžaci je raspisala Javni poziv za dokazivanje prava prečeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na...

Prezentacija projekta Glas mladih u Opštini Apatin održaće se sutra, 26. juna, u 11 časova, u prostorijama Centra...

Opština Odžaci obezbedila je školske torbe za sve buduće đake prvake sa teritorije lokalne samouprave. Iz Opštine obaveštavaju...