lokacija: Apatin
objavljeno: 07.04.2016.

Odabrani pobednički radovi na temu "Krv život znači!

Društvo

Crveni krst Apatin odabrao je pobedničke radove likovnog i literarnog konkursa na temu dobrovoljnog, neplaćenog davalaštva krvi pod nazivom "Krv život znači"

U kategoriji od prvog do četvrtog razreda osnovne škole prva tri mesta zauzeli su učenici O.Š "Ivan Goran Kovačić" iz Sonte a to su Violeta Balog, Miljana Matin i Josip Kuruc.

U kategoriji od petog do osmog razreda osnovne škole  prva tri mesta zauzeli su učenici iz O.Š "Žarko Zrenjanin" iz Apatina a to su Đorđe Drobac, Lana Salai, Vesna Sladaković.

U kategoriji likovnih radova za učenike srednjih škola prva tri mesta zauzeli su učenici gimnazije "Nikola Tesla", a to Ivana Čivčija, Sara Stepanović i Mina Banjac.

U kategoriji literarnih radova prva tri mesta zauzeli su učenici  Maja Malinić, Lana Stanić, Danilo Ćetković iz O.Š "Žarko Zrenjanin", a prva dva mesta za učenike srednjih škola zauzele su Renata Beslać, Jovana Grubor iz gimnazije "Nikola Tesla".

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Izgradnjom 50 parking mesta i rekonstrukcijom Ulice Miloša Oblića, cilj je da se problem parkinga reši kod marketa Idea i...

Upis dece u prvi razred osnovne škole za školsku 2019/2020. godinu počeo je 1. aprila i trajaće do 31.maja 2019....

U Parku heroja, kod Županije, radnici Radne jedinice mehanizacija i održavanje “Zelenila”  postavili su klupu za dojilje. Klupa je postavljena u...

Dani dečjeg stvaralaštva u Apatinu, 23. po redu, ove godine održavaju se pod sloganom  Ljubav.   Dani su...

Rekonstrukcijom fasade i zamenom spoljne stolarije prošle nedelje su krenuli radovi na objektu stanice policije u Apatinu, za...

U organizaciji Fondacije Konrad Adenauer, danas je u Somboru održan simpozijum Nemačka nacionalna manjina i Evropa, na kojem je...