lokacija: Apatin
objavljeno: 04.10.2018.

U petak novi filmski hitovi na repertoaru apatinskog bioskopa

Zabava

U velikoj sali Doma kulture u Apatinu u petak, 5. oktobra, biće prikazana 3 filmska hita. U pitanju su filmovi Venom, Zlogonje i Stopalići, a njihove projekcije su zakazane za 20, 18 i 16 sati. Cena pojedinačne ulaznice za svaku projekciju iznosi 250 dinara.

VENOM

Originalni naslov: Venom
Dužina trajanja filma: 112 minuta
Država/Godina: USA / 2018
Žanr: akcija, fantazija, horor, naučna-fantastika
Projekcija filma počinje u 20 sati.
 
 
 
Sadržaj filma: Kada novinar Edi Brok u svojem istraživanju igrom slučaja postane domaćin vanzemaljskog stvorenja, on postaje Venom. Vanzemaljski oblik ga potpuno obuzima i oduzima mu slobodnu volju. Edi postaje svestan da pravila sada neko drugi diktira i da je svako opiranje uzaludno. Pored Toma Hardija, glumačku postavu pojačala je i prelepa Mišel Vilijams u jednoj od glavnih uloga, dok je za filmsku akciju zaslužan reditelj Ruben Flajšer, poznat po odličnom balansiranju između komedije i zabave.
 
ZLOGONJE
 
Originalni naslov: Zlogonje
Dužina trajanja filma: 90 minuta
Država/Godina:  MKD, SRB  / 2018
Žanr:  avantura,  fantazija
Glumci: Mihajlo Milavić, Silma Mahmuti, Jelena Đokić
Režiser: Raško Miljković
Projekcija filma počinje u 18 sati.
 
 
Sadržaj filma: ZLOGONJE je priča o JOVANU, dečaku od deset godina koji je rođen sa parcijalnom cerebralnom paralizom. Ceo njegov život je uslovljen tim stanjem i misli da ga svi ostali vide kroz njega. Kroz svoju maštu JOVAN beži u svet fantazija u kojima, nesputan svojim fizičkim nedostatkom, je slobodan da uradi i bude ko god poželi . Nenadano u njegovo odeljenje stiže nova učenica MILICA. MILICA malo po malo probija zid koji je Jovan izgradio oko sebe da bi se sačuvao od emotivnog povređivanja i poziva ga u avanturu oslobađanja njenog oca od njegove nove žene, Miličine maćehe, za koju veruje da je veštica i da ga je začarala. Jovan, zbog novootkrivenog uzbuđenja i radosti koje oseća zbog saznanja šta to znači imati pravog druga, prihvata ali ubzo saznaje da prepreke koje se javljaju u realnim avanturama nije tako lako preskočiti kao u onima u njegovoj glavi. A za njega najveća od svih je on sam.
JOVAN dolazi do ključnog trenutka, kada mora da prihvati sebe takvog kakav je i baci se u tu najveću avanturu od svih – život. Kada to učini pred njim se otvara ceo jedan novi svet, u kome će zajedno sa MILICOM otkriti istinsku prirodu veštice i na potpuno neočekivan ali i zreo način savladati njenu pretnju. I postati pravi heroj.
 
STOPALIĆI
 
Originalni naslov: Smallfoot
Dužina trajanja filma: 109 minuta
Država/Godina: USA / 2018
Žanr: animirani, komedija
Režiser: Karey Kirkpatrick, Jason Reisig
Projekcija filma počinje u 16 sati.
 
 
Sadržaj filma: „Stopalići” su vesela, duhovita, porodična avantura smeštena u snegom zavejanom svetu iznad oblaka, koja počinje kada se čovek po imenu Persi sretne licem u lice s jetijem po imenu Migo. Ovaj neverovatni susret početak je neočekivanog putovanja koje će otvoriti njihova srca, naterati ih da preispitaju svoj način razmišljanja i pokazati im da u životu postoji više od onog što su mislili da postoji.
 
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U Кulturnom centru u Кuli, u subotu 16. februara biće organizovan bioskop, a repertoar izgleda ovako: u 16...

Udruženje građana ,,Moj Apatin'' organizuje novu akciju za naše najmlađe sugrađane. Ovaj put pripremili su nešto novo i...

Jedan od najgledanijih domaćih filmova trenutno, Taxi bluz, premijerno će biti prikazan u apatinskom bioskopu u petak, subotu...

Na bioskopskom platnu u Velikoj sali Opštinskog kulturnog centra Apatin u petak, subotu i nedelju (8. - 10....

Najnovija domaća komedija "Taksi bluz" biće prikazana u velikoj sali Doma kulture Sivac u utorak, 12. februara. Zakazane su...

Zvezda domaće pop muzike, Aleksandra Radović, održaće koncert u Kulturnom centru Kula 22. februara, sa početkom u 20...