lokacija: Apatin
objavljeno: 24.10.2018.

Jedna saobraćajna nezgoda u Apatinu protekle nedelje

Saopštenja

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 11 saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri osobe zadobile teške i 13 osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 14 vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirana su četiri saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobilo teške i jedna osoba lake telesne povrede. Pet vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Apatin evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba zadobila lake telesne povrede.

Na području opštine Odžaci evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile teške i sedam osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

U opštini Kula evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima su četiri osobe zadobile lake telesne povrede. Osam vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Napisano je 102 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata 433 prekršajna naloga.

Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neprilagođena brzina kretanja.

 

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Sombor ove nedelje posreduje za sledeća radna mesta:

Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će preko Poštanske štedionice izvršiti isplatu redovne novčane naknade nezaposlenim licima...

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda u kojima su...

Javno komunalno preduzeće ''Parking servis Sombor'' Sombor obaveštava građane da za vreme Uskršnjih i Prvomajskih praznika neće vršiti...

Nacionalna služba za zapošljavanje filijala Sombor ove nedelje posreduje za sledeća radna mesta:

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 13 saobraćajnih nezgoda u kojima je...