lokacija: Apatin
objavljeno: 20.11.2018.

Još jedno priznanje apatinskom odboru JS

Politika

Na Pokrajinskom odboru Jedinstvene Srbije, održanom u Novom Sadu, OO JS Apatin dobio je još jedno priznanje za dobar rad.

Branislav Ristovski, predsednik OO JS Apatin i koordinator ZBO, postao je i potpredsednik IO PO JS. 
 
Dobro vođenje okruga nije ostalo nezapaženo, te je predsednik IO PO JS Milan Radovanović izneo predlog koji je jednoglasno prihvaćen.
 
Ako se uzme u obzir da su Ristovski i Marija Došen članovi Glavnog odbora JS, a Marija je i potpredsednica omladine JS, jasno je da OO JS Apatin uživa veliki ugled, kako u Pokrajinskom odboru, tako i u centrali u Jagodini.
 
- Rast popularnosti našeg predsednika Dragana Markovića privlači pažnju građana, tako da konstantno beležimo porast rejtinga JS, kako na nivou RS, tako i na nivou opštine Apatin, kažu u OO JS Apatin.
 
Izvor: OO JS Apatin
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

30. sednica Skupštine opštine Apatin zakazana je za 25. april 2019. godine sa početkom u 10 časova u...

"Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu je već od 2017. godine vrlo jasno  prepoznao zemljoradničke zadruge kroz sve naše agrarne...

U Palati Srbija, u Beogradu, gradonačelnica Dušanka Golubović je u ime grada Sombora potpisala ugovor za dodelu bespovratnih...

Održana je redovna sednica Štaba za vanredne situacije grada Sombora, kojom je predsedavala komandant Štaba, gradonačelnica Dušanka Golubović.

Predsednik Opštine Apatin Milan Škrbić potpisao je 5 ugovora o sufinansiranju radova iz oblasti poljoprivrede u Pokrajinskom sekretarijatu...

Pokrajinski sekretar za zdravstvo doc. dr Zoran Gojković sastao se u Budimpešti sa najvišim predstavnicima Ministarstva ljudskih resursa...