lokacija: Apatin
objavljeno: 26.11.2018.

U sredu u apatinskoj biblioteci Vesela holistička radionica zdravlja

Kultura

Spomenka Mujović je bila profesor histologije i embriologije na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Sada je u penziji, ali nastavlja svoj prosvetiteljski rad na zdravstvanom polju.

Nakon uspešne naučne delatnosti, edukacije na nekoliko  poznatih medicinskih instituta i objavljivanja brojnih naučnih radova u vodećim svetskim stručnim časopisima, a nakon penzionisanja, Spomenka se posvetile humanitarnom radu i širenju svojih saznanja o potrebi za što smislenijem životom ispunjenim radošću, stvaranjem, saosećanjem, milosrđem. Ona poklanja svoje bogato životno iskustvo, znanje, svoje uvide o putevima do zdravlja.

U predavanju koje će biti održano u Narodnoj biblioteci ,,Miodrag Borisavljević'' u Apatinu Spomenka će izneti svoj holistički (cholos-čitav,potpun,biološka teorija po kojoj organizam kao celina -fizičko i psihičko biće usmerava svoje fizičko-hemijske procese) pogled na zdravlje i život. Reći će šta možemo učiniti za svoj bolji i  kreativniji život, kao i za sve ljude u svojoj okolini.

Očekujte toplu, vedru osobu koja pleni svojom neposrednošću i željom da podstakne ljude da krenu zajedno ka aktivnijem, bogatijem i lepšem životu, kažu u apatinskoj sekciji Društva za borbu protiv raka Sombor, a koji su organizatori ovog predavanja. Predavanje je zakazano za sredu, 28. novembar, sa početkom u 18 sati, a ulaz je besplatan.

 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Anja Dobrijević, učenica gimanzije "Nikola Tesla" Apatin, osvojila je drugo mesto na međuokružnom takmičenju iz hemije u Subotici...

Crveni krst Odžaci je realizovao predavanja za maturante Gimnazije i ekonomske škole "Jovan Jovanović Zmaj" u Odžacima.

Predstavljanje zbirke pesama Dalibora Tomasovića "Onism" biće održano danas u 18 časova, u sali Dečjeg odeljenja Gradske biblioteke...

Predstavnici organizacija Somborski edukativni centar i Somborski omladinski Boom u Prihvatnom centru za migrante u Somboru, predstavili su...

U petak, 19. aprila 2019. godine, sa početkom u 20 časova u velikoj sali Kulturnog centra Apatin, biće...

U sredu, 17. aprila, u spomen sobi Norme i Preparandije na Pedagoškom fakultetu u Somboru biće održana tribina...