lokacija: Apatin
objavljeno: 14.11.2018.

U petak u apatinskoj biblioteci predavanje pod nazivom Živeti po Jevanđelju

Kultura

Želeći da podstakne ljude iz svoje sredine na veću brigu o zdravlju, apatinska sekcija ,,Društva za borbu protiv raka" Sombor organizuje svake godine predavanja na različite teme, a čiji je cilj rađanje  svesti pojedinca o potrebi za promenom loših životnih navika radi jačanja odbrambene snage organizma.

U petak, 16.novembra, sa početkom u 17 sati, predavanje pod nazivom "Živeti po Jevanđelju" će održati prezviter Mladen Glušac u biblioteci ,,Miodrag Borisavljević" u Apatinu.
 
- Sigurno je da jednostavan život nadahnut hrišćanskom potrebom da se oprašta i voli svaki čovek, umerenost, milosrđe i mirodušnost vode tako potrebnom zdravlju, kažu iz ovog Društva.
 
Pozivaju se svi zainteresovani da isprate ovo lepo predavanje.
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Otvaranje izložbe crteža Veljka Valjarevića u Galeriji Meander zakazano je za petak, 22. februar, sa početkom u 19...

Otvaranje izložbe slika Ivana Vilima, pod nazivom "WITHOUT FANTASY", biće upriličeno u utorak, 26. februara, u Galeriji Kulturnog...

U Kulturnom centru Kula će u sredu, 20. februara, sa početkom u 19:00 sati, biti odigrana dečija predstava...

U ponedeljak, 25. februara, sa početkom u 20 sati, u Velikoj sali Kulturnog centra, biće prikazana predstava „Brak...

Sporazum o međumuzejskoj saradnji između Muzeja Intercisa iz Dunaujvaroša i Gradskog muzeja Sombor potpisan je na Dan grada...

U sredu 20. februara, u Maloj sali Opštinskog kulturnog centra, sa početkom u 19 sati, biće održana promocija...