lokacija: Apatin
objavljeno: 20.09.2018.

Dramski studio Kulturnog centra Apatina počinje sa radom

Kultura

Dramski studio Kulturnog centra iz Apatina počinje sa radom u utorak, 25. septembra.

Sastanak za mlađu grupu koju čine učenici osnovne škole održaće se istog datuma od 19 sati, dok će se sastanak za stariju grupu održati sat vremena kasnije, od 20 sati.
 
Potrebno je da svi zainteresovani dođu na dogovor o radu na adresu ustanove, odnosno Trg Nikole Tesle br. 12, a više informacija možete dobiti pozivom na broj telefona: 025/773-588. Kontakt osoba je Dušan Gladić, rukovodioc Dramskog studija.
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Festival amaterskih pozorišta Srbije, 61. po redu, u Kuli počinje večeras u Kulturnom centru i traje do 22....

U Narodnom pozorištu Sombor juče je otvoren dvadeset sedmi Pozorišni maraton koji će trajati do subote, 15. juna. Publika...

Na inicijativu opštinskog Kulturnog centra, po prvi put će se u Apatinu obeležiti Svetski dan muzike, 21. jun. Više...

Predstava Kiss gostuje na festivalu Nedelja pozorišta u Sonti sutra, 14. juna, u 20 časova. Ovaj komični akustični...

Skupština Grada Sombora na sednici održanoj u ponedeljak za direktorku Narodnog pozorišta Sombor imenovala je producentkinju Bojanu Kovačević.  

Književni susreti pod nazivom S našim piscima biće održani u sali Dečjeg odeljenja Gradske biblioteke Karlo Bijelicki u...